Jump to content

Moto Zajednica

ArminMushic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ArminMushic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Mali Veseljak- brate imas pravo, ja isto tako razmisljam... Bratislav 1973 “digo” si me ovim komentarom :)) motor ti brutalno izgleda!! Marko 1995 brate bio sam u Ducati, gledao neki motor i oni prodaju Benelli, kazu mi da je to 3.najprodavaniji motor u Italiji, ali kad sam se malo raspitao motor je tezak za tu kubikazu, generalno nov motor, izgled ubica, ali je dosta ispod Yamahe, Suzukija i Honde realno za te pare motor je full..Ali koliko para toliko muzike..
  2. Prvo smo gledali Hondu Africa Twin, Yamaha Tenere i to je to...Ali mnogo para ispada oko 15.000e...pa smo spustili kriterijum, sad Yamaha Tracer 700 kosta oko 8,900e, Honda Nc750x nesto jeftinija i zato sam pitao da li im sta “fali” posto je slabiji agregat u njima.. I sta mislite o KTM-ovim modelima? neko kaze preskup za odrzavanje... a meni on nesto simpaticno-ruzan motor..
  3. @srbac hvala brate, pomogao si mi..To me zanimalo da li je 600cc,700cc dovoljno.. a ovo za 1000km si u pravu..
  4. Tek sam nasao ovaj forum, pa ako je neka fora od pre, nisam u toku :D
  5. I da spomenem, uzimamo samo novo i poslednje modele, znaci 2021 sad...
  6. Pozdrav ekipa, prvi put sam ovde, jer su mi trebali neki saveti od vas iskusnijih a nadam se da sam na pravom mestu Hteo bih da pitam posto planiram sa najboljim drugom da obavim neku turneju do Grcke ili Italije i trebaju nam 2 motora za putovanje, ja vozim Yamahu x max 2020 ali sam hteo neki Tracer 900, V-Strom, Hodnu itd.za duze relacije... ja sam sa Yamahom kao firmom zadovoljan ali ako mozete da me uputite u kubikaze, u pouzdanost motora, da li je dovoljno 600cc, 700cc....1000cc, pisite vase preporuke.. drug visok 175cm ja 195cm...vidim da je to bitno da se spomene.. veliki pozdrav
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja