Jump to content

Moto Zajednica

maxone

Članovi
  • Broj tema i poruka

    23
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Motocikl
    Benelli TRK 502X

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

maxone's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

16

Reputacija u zajednici

  1. Cesto vozim tuda, i najezio sam se kad sam cuo, e tugo.
  2. Moze neko linkovati njegov putopis do Japana, njegova recenica "Ja ganjam daljinu a ne brzinu" mi je postala moto voznje motora.
  3. Bio brate, oni nabavljaju iz Slovenija ali ni tamo nema, poslali su upit pa cekam da mi jave.
  4. Pozdrav, da li neko zna gde mogu da kupim Shad B0TX50ST plocicu za ovaj SHAD kofer, ili da li neko zna gde mogu da mi je naprave posto je nema nigde u Srbiji? Kofer: Plocica: Hvala
  5. Ma kao da ce oni znati kad je poceo zezati, a po iskustvima sa foruma i prici drugih vibarice prestanu, primetio sam da do 100 km/h slabo ima vibracija, posle krecu jace, mada ja nemam nameru da ga teram preko 140 km/h pa ce se i to kada predje 3000+ smanjiti.
  6. Valjds ce se smanjiti kada se jos razradi, a indikator ostavljam za sledeci servis, brzo ce on, i citao sam to za garanciji, najvise me nervira to sto ti mogu odbiti garanciju ako nisi stavio Benelli proizvod, kao sto sam naveo za ove maglenke.
  7. Evo upravo sam juce dosao do 1500 km. Dosadasnje iskustvo: 1. Nakon 400 km polomilo mi se dugme za sirenu, pukao nosac, i to su mi sredili za pola sata. 2. Motor je zbog tezine veoma stabilan na putu, oseti se tezina pri sporim kretanjima ali malo gasa i kontrola kvacila i navikne se covek. 3. Na 800 km sam dobio vibracije neke plastike, neko kaze da kontrolna tabla vibrira, na 3000 obrtaja se bas cuje, ali navikao sam se nekako. 4. Prvi servis odradio u Burnout i hteo sam da mi ugrade maglenke jer iskreno slabo mi je svetlo za nocnu voznju, i rekli su mi da bi ugradnja uticala na garanciju, cak iako oni ugrade. ( koja glupost ) 5. Nisam dosad imao padova ali po nekoj prici sarafi su loseg kvaliteta, tj pri padu lako pucaju, pa ne bi bilo lose zameniti ih nekim kvalitetnijim, posebno ove za crash barove. 6. Iako je jos u fazi razrade, mogu ti reci da na 120 km/h vibracije budu jake da ako vozis neku ribu pocece da stenje 7. Indikator goriva nekad poludi, pokaze da imas 2 crtice pa onda jednu pa krene da blinka da je na rezervi. Odem napunim rezervoar i skontam da sam imao jos 8-9 litara, i da nisam bio na rezervi. 8. Neki su imali problema sa viljuskom prednjom ali to su im sredili na servisu. Ali iskreno i pored boljki motor je extra, ja 100 kila, devojka 70 i koferi 20 kila i sasvim lagano 100 km/h autoputom drzi. Ovo je motor za daljinu a ne za brzinu
  8. Dao curinu licnu, i svoju, i pita mene lik za zeleni karton, ja kazem pa to je ukinuto, i onda kaze daj mi vozacku i saobracajnu, i poceo da serucka. Mozda sto je bilo kasno, il je bio nadrkan sto sam se ubacio ispred kolone pa neki seronja u autu svirao.
  9. Sedi na motor i gegaj ga levo, desno i oseti njegovi tezinu, ja sam 502x pomerao napred nazad, gegao, ovaj u shopu me cudno gledao. Neko je ovde davno rekao da je na obuci za motor prva lekcija bila da guras motor i osetis njegovu tezinu. Ujedno ako si pocetnik obavezno crash barove uzmi i postavI, veruj mi vredice ti. Ja sam se odlucio za TRK 502X i evo devojka od 60 kila, i 20 kila prtljaga u koferima, po autoputu lagano 100 km/h i uzivanje. Njoj je bila prva nasa voznja i odusevljena je. Srecno i polako, i obavezno dobra oprema.
  10. Zvao ambasadu Srbije u Sarajevu i kazu da nikad nisu dobili dopis u vezi probnih vozackih dozvola, i da nemaju pojma. Zvao granicnu policiju i kazu da nije definisano zakonom, i da to zavisi od slucaja do slucaja, tj. na koga naletis na granici. Nije mi jasno kako niko tamo nije odlucio da resi ovo pitanje, banana drzava.
  11. Pa i u Bosni je 6 meseci za auto bila probna, pa su isli u Srbiji bez problema, problem je sto na nasoj pise da je probna, i to tako da bode oci. Evo clanak. Gde i kako sa srpskom probnom dozvolom WWW.SATPLUS.RS Naše vozačke isprave u inostranstvu
  12. Pozdrav, imam probnu vozacku za A2 kategoriju, i pogledao sam na par sajtove da li ista vazi u Bosni i na svim je pisalo da vazi. Sinoc dozivim neprijatnost da mi policajac na Sremskoj Raci zeli zabraniti ulazak u Bosnu sa mojom probnom, i jedva me covek pustio. Da li neko zna neki zakon ili obavest gde je navedeno da probna vozacka vazi u Bosni? Hvala
  13. Od danas ponosni vlasnik Benelli trk502x.
  14. Pa to ni meni nij jasno, ajde da sam kupio 5 kaciga pa postoji i neka sumnja, ali jedna kaciga, zar bih isao kroz toliko muke da bih prodao jednu kacigu koja je vrednosti 250 eura. Jbt logika nikakva.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja