Jump to content

Moto Zajednica

Masssa42

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Masssa42's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Idddeeeemmmooooo kada preslozim motor a za to mi potrebna Vasa pomoc ugl. da i sam znam odgovor na svoje pitanje onda se ne bih ovdje natezao. A tebi Biker Boy hvala na odgovoru puno si mi pomogao Samim time sto si rekao da se moze na postojecu ramu sloziti maska od xt660 i na regi kod nas u Hr.nece biti problema sve dok je na motoru uredno slozeno A kada slozim motor pohvalim se kojom fotkom mada to nece biti tako skoro jer cu raditi pomno i polako a u tome i je uzitak. lijep pozdrav zelim.
  2. Pa dobro nisam znao da treba za pomoc i oib ostaviti. I kakve koristi bi ti imao ako bih se i predstavio sto je naj manji problem.a koliko vidim niti ti se nisi lredstavio.
  3. Skini se sa teme PremieRacing jer ocito si krivo zalutao i stvarno mi se ne da natezati sa tobom. A ako itko ima iskustva ikakva molio bih da se ukljuce u ovu temu.hvala
  4. Neozbiljan si nisam pitao koliko ce da kosta vec da li je moguce i ako itko zeli ovako da komentira moje pitanje kao "PremieRacing" Onda bolje zaobidjite post. Hvala
  5. Postovani, Da li se tko razumije u gore navedeni naslov? uglavnom razmisljam da kupim Yamaha XT600 2002.godina a takodje bih htio da ga preradim u supermoto pa me zanima da li tko zna da li bi odgovarale maske sa Yamaha XT660 na Yamaha XT600. Postavicu slike jednog i drugog da vidite sto zelim da napravim.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja