Jump to content

Moto Zajednica

cedevito

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Krusevac
  • Motocikl
    KTM 250sx 2004

Poslednji posetioci profila

264 profile views

cedevito's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Generalna je radjena prosle godine u oktobru. Letos je rasturan motor jer sam imao problem sa kvacilom i majstor mi je rekao da je sve u super stanju.
  2. Motor se gasi u leru Dešava se da u malo brzoj voznji “prebaci blokadu” i nema više snage. Blokada mu je u tom trenutku bila možda na 3/4 gasa.. manje više. Šta može da bude problem, da li je kod karburatora, mešavine..?
  3. Provalio sam da ne krcne samo kada naglo pustim kvacilo, vec i kod naglog gasa.
  4. Ne dešava se samo kod dizanja na jedan, dešava se kod svakog bržeg puštanja kvačila.
  5. To sam napisao samo zbog primera, a i pokusam po neki put
  6. Imam problem sa kvacilom ili menjacem, kada probam da podignem motor na jedan. Unutar motora pocinje krckanje koje se desava u svim brzinama. Šta moze da bude problem?
  7. Danas je radio mozda 3-4min, poceo da ga turiram i posle toga se ugasio. Tek se upalio posle stavljanja druge svecice.. i to je radio mozda 30 sec.
  8. Oprao ga juce i sad nece da upali, pre toga radio skroz normalno. Menjao svecice, cistio karburator itd. ili je presisao ili je nesto deveto, a ako je ovo prvo pisite kako mogu ja to da “popravim”
  9. Mišljenja, iskustva, lose i dobre stvari kod navedenog modela.
  10. nije naked za njega, traži neki motor za neke kraće ture, kruzing i tome slično, ali ga konkretno zanima XG za sada. hvala na predlozima ali nisu potrebni
  11. Čale planira da kupi motor, bacio je pik na motor iz naslova.. pa ga zanima kakva su iskustva vozaca sa ovim modelom i koje su dobre i lose stvari kod istog. fala lepo
  12. cedevito

    KTM 250SX

    pregledano, izgleda da je tu sve u redu, sta jos moze da bude? cdi?
  13. cedevito

    KTM 250SX

    Danas, motor se posle minut rada ugasio, nakon toga nije hteo da upali. Svecica baca struju, karburator nije zapusen, sta moze da bude problem?
  14. Omeksao bih kvacilo na krosu, imam magura hidraulicno kvacilo i posle konstantnog koriscenja sve mi je teze da povucem polugu, naravno koristim dva prsta, ali pokusavam da se priviknem na koriscenje kvacila jednim prstom. Sta bih mogao da uradim da postignem ovo.
  15. To mi isto dodje kao neka dilema, saltati bez ili sa kvacilom, plasim se da ne sjebem nesto kad saltam bez.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja