Jump to content

Moto Zajednica

StariVuk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

StariVuk's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Ma ludnica. Dole kaze o ceni nema pregovora. Sve ukupno te izadje 3000 da izadjes na put. Mnogo je kume..
  2. Evo covek govori iz iskustva. A cuo sam na jos strana istu stvar
  3. U pravu si ja sam prenaglio. Vozio sam do sada samo skutere 50ccm i u pravu si, motor te vuce da dodajes gasa i da se navijas. Uzeo sam ovaj motor samo u razmatranje, jer je jako dobra masina, ima snagu a opet s druge strane nije toliko startan kao neki R. Kultivisane su masine. Samim tim sam mislio da pazarim masinu na kojoj cu se uciti i voziti godinama. Imam mnogo troskova zivotnih,zeleo sam 2 muve jednim udarcem da ubijem
  4. Druze vozim brze automobile vec 10 godina i nijedan sudar nisam napravio - sto bi znacilo da znam da se kontrolisem. Mozes mi dati i h2r kad nisam kreten da ga vozim 200 kroz grad i da se slupam. Znam sta je opasnost
  5. Sta mislite o kupovini ovog modela? Mene zanima prvi mi je motor i potpuno sam neupucen, mene brine samo njegova tezina od 270 kilograma. Ja imam 80kg znaci prilicno sam tanak kako cu ja hendlati ovaj motor. Nasao sam na oglasima covek izbacio prilicno ocuvan model. I da li uopste uzimate u obzir godiste motora pri kupovini?
  6. Kakvo je vreme doslo trebam biti srecan sto sam ziv,iskreno odustao sam od cele price za sada. Treba mi za polaganje i motor neki iole normalan bar 4 -5 hiljada. Bice vremena..
  7. Sta bi bila neka alternativa hornetu 900? I jos nesto jel uvozio neko motore iz eu, kakva je procedura kolko bi me izaslo za horneta 900 tipa 2004 godiste troskovi?
  8. Hvala na odgovorima. A kakve su trkalice za ljude poput mene 190+? Znam da u ovi vozaci sbk su sve niski ljudi od 60 kg.
  9. Pozdrav ljudi, nov sam na forumu. Jos uvek imam samo B kategoriju i razmisljam da polazem za motor. Malo gledajuci forum i oglase vidim da je hornet dosta popularan i hvaljen motor. Ja sam 190 visok i imam 78kg pa me zanima da li bi mi ovaj motor bio mali. Do sada sam samo vozio skutere. Znam da cete me sad savetovati kako bih trebao uzeti nesto slabije za pocetak ali ja bih da pazarim i da se ne zamaram trgovinom vise, jer mi ovo deluje kao pristojan motor za visegodisnju voznju. I jos nesto,sta je najbitnije da se gleda pri kupovini da se uzme dobra masina. Kilometraza,godina proizvodnje..?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja