Jump to content

Moto Zajednica

Damirs

Članovi
  • Broj tema i poruka

    44
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Damirs

  1. Pre par dana drugar prelazio na Udvaru (Cro - Hu) kolima, dok mu je madjarski policajac overavao pasos drugaru zazvoni mobilni i on se javi... Madjar ga stavi na stranu i odere ga 15.000 forinti ( oko 50e). Mogu da kaznjavaju ako hoce, zavisi na koga naletis.
  2. Damirs

    sve o kawi z750

    Da to je taj motoras, mozda slika vara ali vislji je od mene bar za 10 cm.
  3. Damirs

    sve o kawi z750

    Ako motoras jos uvek prati ovu temu mozda ti on moze odgovoriti posto je on tu negde tvojih dimezija, ili iskopaj negde na forumu neki njegov putopis.
  4. Damirs

    sve o kawi z750

    Ja sam 174 cm i tu oko 90 kg i motor je kao pravljen za mene. Neke zamerke nemam osim mozda malo tvrdog sedista za duzi put. I izbegavaj auto put ako mozes s obzirom da nema nikakvu zastitu od vetra.
  5. Damirs

    sve o kawi z750

    Probaj da postavis pitanje u temi "Motocikli", vise ljudi cita tu temu nego ovu pa mozda ti neko moze pomoci.
  6. Ne znam kakva je sad situacija sa kreditima ali ja sam moj Z750 kupio nov kod Culeta u septembru 2008 na dinarski kredit, odnosno uzeo sam 5000e na kredu a ostalo sam dao kes. Ako se ne varam tada je euro bio 82 din a rata mi je bila 11.200 din, danas mi je rata 12.081 din a euro je oko 110 din. Eto ako neko ima volje nek racuna koliko sam na kraju dao za motor odnosno koliko cu dati posto mi je ostalo jos par meseci. Sto se tice motora, apsolutno nikakvih ulaganja nisam imao osim potrosnog materija, odnosno guma, redovnog servisa, lanac i lancanik sam promenio evo tek pre dve nedelje, motor je presao oko 31.000 km i radi bez greske. Najbolje da vidis sa bankama koji su uslovi, ali ako ces da kupujes na kredit onda uzmi novo. Samo da napomenem da sam ja kredit uzeo pre krize kada su bili povoljniji nego sto su danas. Ako se Z750 ne proizvodi vise pogledaj Z750R, taj model bi valjda trebalo da se proizvodi.
  7. Damirs

    sve o kawi z750

    Nisam siguran za ostale motore, za z750 znam da ima sigurno. Najbolje bi bilo da ga pozoves i pitas konkretno sta te interesuje.
  8. Damirs

    sve o kawi z750

    Kod pikeca, clan je ovog foruma ili probaj na fejsu pod imenom pikec tuning. Ima stari i novi model ralice.
  9. Ufffff dobro je, nisam jedini kome se to desava. Sad u sredu sam se vratio Iz Grcke, oko 850 km u jednom danu, i ruke mi jos trnu. Danas vec puno manje ali prethodna dva dana sam bas osecao trnce u rukama. Vec sam mislio da sam se s.ebo. Pretpostavljam da je to zbog cvrstog drzanja volana posto mi je zastita od vetra nula.
  10. Ja juce kupio u Pegazu, 1430 dindzi + 330 dindzi vezica podsetnik. Dobijes i malu torbicu, da ga poneses sa sobom, za samoodbranu ili da odvalis lopova u glavu ;D
  11. Hvala na informacijama, imam jos nedelju dana da se smislim. Inace sam vec isao u Grcku tako da znam kakvi su im putevi, doduse isao sam kolima ili busom. Nekako mi je veci trip taj put motorom nego samo letovanje (nesto mi se ne svidja ta obala pod olimpom). Znam da je autoput dosadan ali j...m li ga... Uglavnom videcu kako ce se odvijati situacija.
  12. E ovako, trebalo bi da idem u Grcku (olympic beach) 07.08. ( aranzman mi pocinje od 08.08) pa me interesuje da li neko ide motorom isti dan? Posto drugari koji idu sa mnom niko ne vozi motor oni idu busom. A meni se ne da nikako busom, mada to mi je poslednja opcija ako se situacija sa gorivom ne popravi. Ako je nekome potrebno drustvo neka se slobodno javi. I ako je neko u medjuvremenu dosao iz Grcke neka napise vesti iz prve ruke sto se tice goriva i cena, posto kazu da je sve poskupelo x puta.
  13. Danas na MOL pumpi na autoputu izmedju Novog Sada i Subotice stojim na kasi da platim ono sto sam uzeo kad kasirka zove kolegu i kaze ajd preuzmi ja idem da stanem ispred motora. I bukvalno ona istrcava napolje da bi stala ispred lika na plavo belom gsxr-u. Naravno ja pratim situaciju i vidim lik sedi na motoru uzima tocilicu i sipa sam gorivo dok ova stoji ispred motora nesto mu prica. Lik zavrsava tocenje pali motor, pomera ga napred, silazi, skida opremu i naravno ulazi da uredno plati, riba ga nije isputala ni trenutak dok nije dosao do kase. Znaci ima toga i na MOL pumpama. Inace i ja sipam gorivo na njihovim pumpama.
  14. Ako idete prvi vikend u aprilu i ako idete preko SU meni odgovara. Isao bi samo do louisa (mega store) da pokupim onaj povrat poreza i posle bi nastavio za Slovakiaring.
  15. Mile bre, pa ne pretrčavaju nosorozi i bufala! Zelenko Cheesy A nema ni kengura. Ko kaze da nema kengura? Jednom prilikom su pobegli iz zoloskog vrta i neki stranac kolima odvali kengura na palickom putu, naravno zove saobracajnu policiju i dolaze oni kad iz sluzbenog vozila izlazi crnac u uniformi. Stranac se izgubio totalno, nije znao u kojoj se drzavi nalazi.
  16. Damirs

    sve o kawi z750

    Nesto nece da radi jbg
  17. Damirs

    sve o kawi z750

    Moze neko od urednika da izbrise moj prethodni post, nije dobar link. Hvala!
  18. Damirs

    sve o kawi z750

    Konacno montirana ralica i blatobran. Posto ne mogu da stavim slike, opet su vece od 256 kb, mozete ih pogledati na mom profilu na fejsu, ima link na prethodnim postovoma. Stavio sam opet link ali ne radi.
  19. Još samo da se dogovorimo gde i kada se SU ekipa skuplja Na Euro Petrolu? Tamo mozemo da sednemo na pice dok se svi skupe, ili dajte drugi predlog. Pitanje je samo u koje vreme?
  20. Darko ja sam se vec prijavio tako da me ne racunas u tih 10tak.
  21. Damirs

    sve o kawi z750

    Kad je sredis stavljaj sliku obavezno. Inace vise bih voleo onu sa agresivnijom linijom ali puno mi para da dajem za original a kalup nema niko tako da sam se odlucio za ovu.
  22. Damirs

    sve o kawi z750

    Ma probao sam jednu po jednu i ne moze, kaze velika datoteka. Da to je ralica od starijeg i mora se malo modifikovati.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja