Jump to content

Moto Zajednica

Matke89

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Matke89

  • Rođendan 18.12.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pančevo
  • Motocikl
    Gsx600f

Poslednji posetioci profila

235 profile views

Matke89's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

10

Reputacija u zajednici

  1. Drage kolege, da se pohvalim da sam doterao svoj prvi motor kući. Model koji sam želeo, (GsxF 600 '99 god) i našao sam ga dosta povoljno. Al' samim tim ima da se radi na njemu... Provozao sam ga noć kad sam ga doterao, ali sutra dan sam svojim neiskustvom uspeo da ga s*ebem. Presisao je i ne mogu više da ga upalim. Raspitao sam se šta i kako treba sledeće da postupim, i treba da mu radim karburatore i da menjam svećice. Ima i ulaganja oko estetike, al' otom potom, radiću deo po deo, i nadam se da će do sezone biti gotov.
  2. Polozio sam A2 kategoriju, stoga nemam neki preterani izbor motora (koji mi se svidjaju), al' uspeo sam da nadjem jedan model koji mi je onako, bas u fulu. Radi se o Gsx600f. Raspitivao se, gledao recenzije i odlucio da je to to. Al' jako bi mi znacilo i misljenje ljudi sa foruma, njihova iskustva i znanje o istom modelu. Brine me momenat da li cu ja mocu da ga "osedlam" s'obzorom da sam visok 170cm, tezina znam da nije sporna.
  3. Obecavam da necu. Vec znam koji model trazim. Samo cekam novac da legne.
  4. Pozdrav svima, Zovem se Milan, imam 30god. i iz Okoline Panceva sam. (rodom iz istog) Planiram da od sledece sezone udjem u svet motociklizma, nisam ranije imao prilike da ostvarim taj svoj zivotni san, sad kad sam svoj covek, niko ne moze da mi ospori u ostvarivanju istog. I ako mi svi govore da sam lud sto ulazim u taj svet posle drugog dobijenog deteta. Ovaj forum sam nasao slucajno preko interneta i bas super da imamo odakle da kupimo iskustva i savete kao novi vozaci dvotockasa. Sve najbolje!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja