Jump to content

Moto Zajednica

paavv222

Članovi
  • Broj tema i poruka

    18
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Nis
  • Motocikl
    Jet force c-tech

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

paavv222's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav! 50ccm 2t, da nije kinez je prava stvar po meni za grad, i neki lokal. Po meni ili gilera runner sp50 ili peugeot jet force ali c-tech(karburator), kog licno posedujem. Moze se naci do 600e samo sto estetski nije mozda bas najbolji, ali bolje polovan a da ide nego nov kinez.. Svako dobro!
  2. U bas je lepa jakna, i cena nije velika, pogledacu i ovo svakako. Lep izbor bas!
  3. @mick Hvala druze, jaknu uzimam sad, za hladnije vreme, jer motor vozim tokom cele godine, kad temperatura nije ispod 5st vozim motor, znaci treba mi jakna koja nije mesh, kroz koju nece vetar da probija, kisa itd.. A za leto cu da uzmem mesh jaknu tipa od maja do avgusta, septembra mesh jakna tokom dana... jeste Nis je stvarnoo pakleno vruc tokom tih meseci letnjih. A jakna ki treba za sad ovakvo vreme, februar mart april, oktorbar novembar decembar... Hvala na savetu druze!
  4. Pozdrav, gledao sam malo po sajtovima i to, i nekako bi uzo jaknu u Barelu u Nisu nekako mi deluju najsigurnije, jesu skuplji ali sta je tu je. Nasao sam ove 2 jakne kod njih koje mi se cine kao dobre, kvalitetne i koje mislim nisu skupe. Jedna je Oxford Delta 1, a druga je ova Seventy Degrees, imam jos jednu ponudu za jaknu a to je Adrenaline Pyramid, cena za nju 11.500, deluje mi nekako nekvalitetno ne znam.. Od ove 3 jakne bi uzo neku, sve 3 imaju zimsku postavu i protektore.. Hvala svima za pomoc, izvinjavam se na dugackom tekstu!
  5. Hvala vam, od ponedeljka sam se dogovorio pa cu odem do njega, korektan decko stvarno sve pohvale, poslao slike i popricali sta ima i kako od opreme pa ce da se nadje nesto.
  6. Jesam druze iz Nisa, trosarina.. Znam za tu prodavnicu, kod Marka, ima puno opreme dobro me podseti, koliko si je platio?
  7. Hvala druze, svidja mi se ova jakna kako izgleda i to, i dolazi kao sa zimskolm postavom, ne probija je vetar, kisa sto mi je najbitnije. Pogledacu i ove sto si mi predlozio.
  8. Pozdrav kolege! Trebam da kupim moto jaknu, vozim uglavnom grad i neke krace relacije. Budzet tu do 150e, gledao sam jednu koja mi se bas zasvidjala, Bering brend a model Maceo, slika u prilogu, kakva je ova jakna ako ima neko neka napise, ili dajte neki savet za jaknu. Pozdrav!
  9. Haha, bas to druze, ma to je sve ok sto se tice mehanike, nego ko li mu napravi taj elektronski saug nzm, sluzi samo za nerviranje..
  10. Do sauha je, skinuo ocistio, imalo po njemu nesto kao neki lepak nzm ni ja, neke sline kao cuda... pali sad sve super, hvala svima!
  11. Menjao sam i to druze, ako mislis na onaj lamelni ventil, usisno grlo pa ide on..
  12. @Krokodilo Jeste, menjao je i semeringe, mora da vidim s njim da pogleda to..
  13. Kad upali tesko prima gas kad je hladan, i onda se tako ugasi jedno 2-3 puta i ja mu sipam u cilindar i posle ide radi ko lud..
  14. @Krokodilo Nemoj remont druze samo hahaha, radjena mu je generalna, sve novo je stavljeno, klip karike radilica lezajevi semerinzi, i kad upali kad ga prevarim, tesko povuce gorivo, ne prima gas i onda kad probije radi sve super, isto radi i sa novom sad i sa prijasnjom starom masinom..
  15. Pozdrav svima. Vozim Pezo jet force c-tech, 50cc, imam problem sa njim. Kad odstoji preko noci ili danju nije bitno, ali vise od 2h kad odstoji nece da upali ni na kurblu ni anlaser. Vruc pali super, ide super, vuce, sve je to ok. Kad nece da upali kad je hladan, sipam mu malo goriva u cilindar direktno i povuce i upali.. Do cega moze biti to, stoji u garazi toplo je sve to ok, akumulator nov... hvala svima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja