Jump to content

Moto Zajednica

IgorS06

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Maglic(Backa)
  • Motocikl
    T12, T14, TSR125

Poslednji posetioci profila

170 profile views

IgorS06's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Razmisljao sam i ja o rasklapanju gornjeg dela(suzuki tsr125), interesovalo me kao i svako dete od 45 godina kako izgleda unutra jer do sada sam rasklapao samo takozvane 12ke 14ke, tomose uglavnom. Sto se tice kurble, lako ide, mogu rukom da ga upalim bez veceg napora, ali opet ne mogu da kazem koliko je to dobro-lose jer nemam iskustva sa ovim motorom. Lepo ide, ventil snage mu radi i kad se otvori bas cupa, ali posle tomosa 50 kubika sve vece ide dobro. Nemam neke zahtevne terene za probu, vojvodina sta ces i nemam nikog blizu sa cime bih mogao da uporedim. Generalno mogao bih da se strpim do sledece zime i da teram ovako dok ne nabavim sta mi treba od materijala da bih mogao da rasklapam. Imam i nekih pitanja vezano za karburator pa da ne otvaram novu temu interesuje me gde kod nas mogu da nadjem delove za reparaciju mikuno 28mm iz 97 godine? Svaka pomoc dobro dosla i unapred hvala.
  2. Pitanje je kolika kompresija u cilindru treba da bude na 2t masinama, da li to zavisi od modela-marke motora ili je jedinstveno za sve?
  3. Skoro sam kupio motor. Sto se tice masine za sada je ok, ima posla oko estetike i zamene delova vezano za brzinomer. Konkretno veci plasticni zupcanik u kucistu na prednjem tocku je pojeden pa me zanima ima li toga ovde kod nas ili cu morati traziti po belom svetu? Svaka pomoc dobro dosla. Pozdrav!
  4. Imam nekog endura od 125cc, dosadilo mi da menjam karike i klipove svake dve kise posto motor vozim po njivama kad idem na pecanje.
  5. Evo posle nekog vremena posecivanja BJB kao anonimus da se i ja pridruzim zajednici. ps. Vec 30 godina vozim neke t12 i t14, vreme je za promenu
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja