Jump to content

Moto Zajednica

Tzanne

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Žarkovo
  • Motocikl
    Honda Transalp xl 600v 1988

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Tzanne's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Zdravo svima! Da li neko ima kojim slučajem clymerov ili neki drugi dobar priručnik za stroma 650? moj je 2004. (menjam sliku uskoro nadam se) Ili ako ima već negde na forumu značio bi link.
  2. Zdravo svim transalpašima! Imam situaciju sa mojom ragom. Čuje se krčanje kad kočim motorom, u radu je ok, kad pritisnem kvačilo u vožnji krčanje prestane odmah ili sa zadrškom od sekundu. Ono što je rađeno neposredno pre toga je štelovanje ventila čišćenje karbova zamena lanca i lančanika, pločica i guma. E sad, u vožnji čujem i cvrčanje koje pretpostavljam da je od novih guma(još iglice nisam ogulio) ali karakteristično krčanje pri motornom kočenju je definitivno uzdvojena stvar. Da ne zaboravim, stavio sam i nov pinjon za kilometražu. Lamela? Menjač? Videh da nekima ulje pravi problem, kod mene je motul 15-50. Pomagajte sa dijagnozom da znam koliko će da boli kod majstora!
  3. Hvala svima na dobrodošlici! Evo i fotki ljubimca u odgovarajućoj veličini za forum
  4. Pozdrav svim kolegama na dva točka. Priključujem se bjbikers zajednici jer sam do sada imao samo pozitivna iskustva sa članovima i sadržajem. Deluje mi kao zdravo okruženje za razmenu mišljenja ideja i saznanja o motociklima, vožnji i šire. Ukratko o meni: Po struci advokatski pripravnik, Na dva točka potpuni gušter zelembać a inače dugogodišnji zaljubljenik i poštovalac. Moj prvi motor je Honda Transalp xl 600 v 1988 u čijem nabavljanju je učestvovao i dr Igor kome se i ovde zahvaljujem na sjajnoj saradnji i pomoći. Slike ću okačiti uskoro čim napravim koju u manjem formatu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja