Jump to content

Moto Zajednica

JPSUPERBIKES

Članovi
  • Broj tema i poruka

    38
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

    Never

O članu JPSUPERBIKES

  • Rođendan 10.10.1972.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Florida

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

JPSUPERBIKES's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Najbolje je da prestanes da vozis.Ili da kupis "R".
  2. Najbolje je da uzmes i da vozis dok pali.Nije jos puno lepog vremena ostalo.Samo opusteno.
  3. Mislim da bolje vozi od svih nas i kad spava(ili svih vas) ;D .Pola secunde u kvalifikacijama govori dosta o njemu.Pozdrav za sve bajkere.Malo vise da se voze motori a malo manje da se .enja.
  4. Evo i neka slika sa staze i oko nje.Bio sam sva tri dana u Indianopolisu,dobio sam VIP karte od Parts Unlimited-Parts Europe.Sa nama su proveli u subotu po pola sata Dani Pedrosa,Loris Capirosi i braca Bostrom.U petak je bilo kisno celog dana,ali su zato subota i nedelja bili super.Atmosfera je bila predivna,tribina pola popunjene sto i nije cudno jer staza moze da primi oko 300,000 posetilaca.Kvalifikacije sa gledao sa centralnih tribina.Krv da ti se sledi dok motori prolaze kroz Finish line.Narocito motogp.Organizacija na visokom nivou.U centru grada je sve bilo podredjeno MotoGP-u.Definitivno sam se navuko na trke.
  5. Let see first who are going to win that war fight.State or drug cartels?Great story,great times,but that bearing!
  6. "Uparivanje guma" nije samo upariti marku vec upariti i model.BT014 je totalno drugacija guma od BT021.Ima totalno drugacije karakteristike.Bt014 spada pod sport a Bt021 vise pod sport-touring.Ne bih da upadam u nikakve zucne rasprave u vezi ove teme,samo pokusavam da pomognem coveku.Pozdrav svima.
  7. Ili da preselis MIcka blize tebi.Kako vreme prolazi mozda ce ti trebati cesce i cesce. ;D.Ovi ovde ne moz da ih ispopravljaju. ;D
  8. Nije to prvi put da imam problem sa Bridgestone.Nemam nista protiv te firme,na kraju krajeva su sampioni u Moto GP dve godine.Ali Street program im je malo drugaciji.Ovde gotovo da nema motoriste koji dobije Bridgestone kao gume za prvu ugradnju a da ostane na tim gumama.Dok sam radio za North America Suzuki imali smo problema sa Suzuki Intruder LC1500.Vibracije u prednjem tocku,novi novcijati motori (nekoliko stotina milja,brzine od 30-50 mph).Probali smo svasta(balansiranje,proveravali lezajeve u tocku i vratu...) i nista.Onda se neko setio da stavimo Metzeler ME880 (imali smo ih na lageru) i resen problem. Nisam veliki ljubitelj neproverenih guma,desava mi se da moram da dodam 70-80 grama balansa sto je tri puta vise nego normalno.Plus kod mnogih je sam oblik gume (pecurke) nepravilan,tako da prave probleme kad se voze kroz ostre krivine. A neki put sam vozio plasticne Barumke i bio zadovoljan.Pre ces da skrcas MZ ili Jawu nego da olizes te gume. ;D ;D ;D
  9. Imao sam dva seta Bridgestone BT 021 na mojoj Yamahi FZ1 i imao sam problem sa prednjom.Posle 4-5 hiljada milja prednja pocinje da stvara vibracije u upravljacu.Probao sam da problem resim balansiranjem ali bezuspesno.Sada imam Metzeler M3 i vise sam nego zadovoljan.Inace Bridgestone je izbacio zamenu za BT021-Bt 020.Na GSXR imam Pilot Road 2CT,presao sam 6000 milja sa njom i vise sam nego zadovoljan.Inace sam veliki ljubitelj Pilot Power,ali sa Pilot Road 2CT predjem oko 2000 milja vise pre nogo sto moram da ih zamenim.Inace Pilot Road 2CT je skuplja $40 od Pilot Power,ovde kod nas.Nadam se da sam ti pomogao u odabiru guma.
  10. Kupuj tu Hayabusu i uzivaj u voznji.Vozio sam ih,ne znam im broj.Odlican sklop udobnosti i brzine.O potrosnji nisam nikad vodio racuna,trosi koliko dajes gas.Da ne bi bilo zabune vozio sam i ZX-12,nisam puno odusevljen.Ogroman sportski motor,nije za mene.Znam mnogo boljih i laksih sportskih motora od Kawasakija.
  11. A jel neko probao Metzeler M3?Imam samo lepa iskustva sa tom gumom na FZ1,i uz to ti malo i potraje.
  12. ;) ;) ;) ;) Ej,Zare izgleda da su nam ukusi slicni.I Ti i Ja imamo dobro oko.
  13. Oni su iz Jacksonvilla,nekih 4-5 sati voznje od mene severno.Cekam Galeta da dodje pa da ga vodim tamo.Kad ce to da se desi,ne znam.Sve zavisi od njega.Morace malo da smanji pice i cigare,cene avio karata su malo poskupele.Nisam ih jos gledao ovde,mozda sad u Daytoni.Vama je vidim doslo lepo vreme,udri u voznju ali pazljivo.Statistike kazu da je najgore prvih dana lepog vremena.Pozdrav.
  14. Zimska zurka u Pancevu mi je uvek bila omiljena dok sam bio u Srbiji.Uvek su imali dobar prostor,dobru svirku i puno dobrih riba.Misljenja sam da se u Pancevu i dalje slusa dobar Rock'n'Roll.Sta ces bolje od toga.Da sam tamo sigurno bih isao.Pozdrav i lep provod zelim svima.
  15. mozete da skupite pare za kartu-povratnu pa cu licno da vam je donesem. ;D
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja