Jump to content

Moto Zajednica

consigliere

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: consigliere

  1. Jel ima kod nas negde se nadju ove denali soundbomb sirene ili mora da se narucuje preko?
  2. @abarth_maniac hvala za info Pa s obzirom da sam presao tek oko 1000KM, i jos uvek pocetnik, nije mi svejedno bas iskreno da ti kazem 82cm je motor sirok (od levog do desnog retrovizora) a kapija 102cm, tako da imam lufta po 10cm sa obe strane. Sve se nesto mislim da mi i daska bude siroka oko 90-95cm da imam gde noge da stavim pa polako da se pentram sa spustenim nogama, barem za pocetak. Silazenje kontam da ce biti lagano, valjda Dasku bi stavio duzu, oko 1.6M, 52CM je visoko, kontam da je bolje da imam sto manji nagib, valjda cu lakse da udjem tako. Kapija stoji mirno kad je skroz otvorena, ne mrda nigde
  3. Jos jedno pitanje, vezano za rampe, jel zna neko mozda da li postoji neko gotovo resenje ili jednostavno da uzmem sam da napravim?
  4. Pa nizak je, probao sam a i ne bi da padnem Dakle lepo sam mislio, daska, rampa?
  5. Pozdrav svima, nov sam na forumu a i od pre mesec dana poceo sa voznjom :) Pocetnik :) Vlasnik sam Yamaha XJ6 :) U medjuvremenu sam se preselio, nemam garazu :/ Trenutno drzim motor kod mojih pa mi je skroz neprakticno :/ Saljem vam sliku da vidite prilaz zgradi, imam tih 3 stepenika, siroka je kapija pa bih mogao da prodjem. Da li postoji neko resenje za moj problem? Rampa neka, daska? Neka preporuka da mogu motorom da se popnem :) Hvala !
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja