Jump to content

Moto Zajednica

Nordkapp

Članovi
  • Broj tema i poruka

    188
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Nordkapp

  1. E moj drugare, prodao zbog situacije koje se je nakupila, prvo zbog nekih financiskih poteškoća, morao odplatiti neki lizing i kredit, hitno, jer kod nas počeli kamati da idu u neboder, pa eto, a drugo imao sam mogučnost da idem radit kod burauzera u Avstriju pa sve propalo. Barem sam se oterasio ovih kredita i lizinga. Pa eto sad opet, šta ti misliš, da kupujem novog strom opet ili ne. Eto tako mi kaži pravo drugarski. Pa i tebi vse dobro, pa vidimo se samo nazovi, Nenade več bio kod mene pa možeš i ti, nema frke.
  2. Nenade nisam to ja, stvarno se jedan drugar interesuje i nezna šta ču, ja još razmišljam šta bih, jer meni ove 3000€ razlike bitno znači, a opet zaljubio se u stromiča, pa još kad se može dobiti ovaj 650 dog ga ne izbace iz rada, da ga pozarim. Samo me boja jebe, veoma se mi sviđa žuta, jebi ga da malo ubojim život, pa opet neznam. Jeben nam je ovaj život. Za hiljadarku nemam dovoljno love, a mali bi išao, a ovaj 800 i meni se ne sviđa baš nekako. Mali je za mene što se guram sam sasvim dovoljan, a mašina kako znate svi je neuništljiva. Šta kažeš za mene da pozarim.
  3. Momci sad ovako, drugar me još zamalio, da vas pitam jer se odlučuje između stroma 650 xt ili guzzi v 85 tt i nikako da odlući. Šta vi mislite koja je bolja strana , koja je bolja kupovina. Razlika kod nas u SLo jeste oko 3.100€ kad se uzme novi, pa sad nezna, jel vredi guzzi toliko više. Ja mu kažem da uzme stroma ali još razmišlja. Pa kažite realni vi na forumu, šta da jadnik sa treče smene da uzme. A u pitanju je boja, meni se jako sviđa žuta kovo imaju na gornji slici Sasavane i milanezi, pa eto. Puna hvala na pomoč
  4. Drugovi i ja jedno pitanje za drugara, koji me zamolio, da i vas pitam. Položio ispit A za bajk pa sad najteži deo, kupovina bajka. Mnogo se zapalio za stroma ali ne za novog več bi volio, da uzme 650 xt koji se još barem kod nas u Sloveniji može ove godine nabaviti, mada je izašao ta novi 800, Sad pitanje, dali je nabavka novog 650 xt još dobar posao ili se ne isplati. Kod nas dođe 8700€ pa sad kažite. Ili gledati za drug bajk.
  5. Šta sam vam ja gore u postu napisao. Oni se sad bacaju na 4 kola. Pa i tamu če popušit karetinu, jer su i tamo malo nazad. Kao , da samo lutajo tamo onamo, a ništa dobro i ozbiljno nije na vidiku. Ni japanci više nisu ono što su bili.
  6. Eto, pa da se i ja ubacim u ovo, mada nemam više stroma. Ovo izdanje mene ni malo ne interesuje, i ja sam očekivao, da če bit ovo bolje izdanje pa eto, kako za koga, za mene nije korak unapred nego stvar stoji gdje jeste, znači kao da smo kod motoro u status quo ili stand bay varianti. Ali nije ni čudno, kad sam oni dan nanjušio, zašto suzuki napušta moto GP, jer nije bilo toliko interesovanja za njihove bajke uprkos, da su bili prvaci, pa su kao udlučili, da više novaca, znanja i snage ubace u avtomobile u razvoj električni avtomobila, pa i tu za mene idu u pogrešnu starnu, jer ova jebena evropa i budale u Bruselu kao da ne znaju šta rade , pa oču imati do neznam koje godine, da se evropom voza samo kola na struju, nači ko "elektični orgazam". Pa budale misle samo jednosmerno i ne znaju šta sve ovo znači. Sve ide momci u smeru, da če kola voziti bogatalije a mi siromaši kao na bukvu stara kola, pa ako oču tako neka. Zato je suzuki i ovo učinio, samo da izbaci nešto kao novo , pa ajde ko zapali taj zapali a mi idemu u drugo smeru, nama nije bitbna zarada više u motore, sasvim u drugo svrhu. Na žalost je tako, a ima i drugih motora jebat ga, kad opet kupujem videču šta i kako. To jeste samo moje mišljenje a vi momci nemojte me zaboravit, ako i nemam motora, još uvijek sam vaš - Srbija rulls jebeš evropu!!!
  7. Nenade i kako još meni ali jebi ga život tera dalje, u ovom trenu ne mogu drugčije, dogovaram posao u Avstriji kot burazera da radim. Ovdje u SLO ne ide više tako. A bit če još bajka, mada sada malo pavze , da sredim druge poslove.
  8. Prodato juće, drugaru iz Huma na sutli.
  9. https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=17749467&display=Suzuki V-strom 650xt Ako ima slučajno nekog kojeg interesuje, prodajem bajk na gornjem linku.
  10. To sam i mislio, ali sam hteo da proverim.
  11. Kaži mi kako stoje stvari ako ko iz Srbije ili iz ne EU zemalja kupi bajk, dali se to uopšte može ili se ne isplati.
  12. Znači, puna hvala,samo da od prilike znam kako je na tržišču kod prodaje. Jel bio iste godine ili
  13. Znam, malo mi ga žao, samo onako pitam, zapalio se za ovog novog što če da dolazi 700 strom ili ako stignem za 1000-ko ovaj De varianta kad stigne. To bi zna se preko zime prekužio, pa sad u Milanu dođe ako ne lažu oba dvoje nove, pa da vidimo. Ako ne ostajem na ovome, ali ako je neko interesant onda sve se tu može, sam neznam kakva je sad cijena na tržišču.
  14. Momci razmišljam, da bi zamjenio ovog stroma, pa me interesuje, koliko bi bila realna cijena za prodaju. Godina 2018, 25.500km, sva tri kufer(na slici), mivv lanac, prerada sjedišta itd..., sasvim nove gume stavljene, 3. vlasnik... Eto od prilike.
  15. znam, ali hvala, uzeču Continental trail attack 3
  16. Ovaj čovek kod nas što ima gume, za Metzeler ima samo made in kina, ništa sa njemačke. Sad pitanje, jel to isto ili su razlike, pošto nemam nekih pouzdanj u kinu, možda sam u grešku. Uzet kineske ili?
  17. Hvala na sugestiji, a za mišelin sam čuo, da ne izdrže kao conti i da su puno glasnije. Ma dobro svi sad tražimo sitnice i nijanse, u osnovi sve su dobre, a zašto ne bi tražili ako se može...
  18. Moram da promenim gume na svom strom 650xt i dvoumim se između izbora. Trenutno instaliran Mitas TF, nekako ok, nisu mi pružili satisfakciju poslednji put posle kiše, i zato bih voleo probat nešto drugo. Šta od ovoga preporučujete bez obzira na cenu samo iskustvo: PIRELLI SCORPION TRAIL II MICHELIN ANEKEE 3 CONTINENTAL CONTITRAILATTAK 3 BRIDGESTONE ADVENTURE A40R V-STROM WAR POZZ
  19. Druže nek ti bude sa srečom i dugovečno, nek ti radi brezprikorno, nek te voza lepim putem, nek budete drugari u svemu, a ti lepo ga pazi, mazi i sa njime se važi...
  20. Spavaš na čašu i ne čitaš pažljivo, na početku rečenice pre ovog što si boldovao sam napisao Givi veliki vezir, a to nije odlični Airflow nego Givi veliki vizir, iz jednog komada, o kome je par postova pre mene neko izneo svoj sud, pa sam i ja izneo svoj u želji da se neko ne navuče jer i maleni dodatak i Airflow rade vrhunski posao. Saxi ako si na mene mislio u vezi sa bordom novg stroma, onda izvini, nisam ništa hteo da ti sudim, samo sam bacio moj pogled na stvar kako jeste. Ali još uvek kažem, uprkos tome što nije lep po strani samog dizajna, ali ipak IMA sve ono što imejo veliki...
  21. Po svemu te razumijem ja drugare saxi, nije istina da je neki svemirski dizajn, al jebi ga takve rade, kao što rekoh, meni bitno, da mašina radi brezprekorno, a u dizajn se ne puštam, možda nas iznenaduju kad bude sasvim gotov. To ti je onako kao kod žena, jebeš lepoticu koju imaš kod kuže, kad nakon četiri dana na stolu nema više šnicla...
  22. Saxi, kako to misliš, meni ne izgleda baš neko čudo, mada ja dajem više pažnje na samo izgradu a posebno na dobar motor, ne mnogo na izgled kompjutera. Bitno jeste, da ima one najnužnije stavri u pogledu inače među vožnji više gledam druge stvari ne virim toliko u prozor borda. Možda imajo drugi brendovi jače i bolje bordove ali su zato i skuplji, pa eto biraj onda šta ti odgovara. Mada mislim, da ovo još nije sam kraj borda , možda dođe u poslednjem trenu do bilo kakvih promjena. Živi bili pa vidjeli.
  23. Momci ima šta više od ove dvije fotke, dali se zna šta otipljivo ili treba sačekat, dali če bit stvarno to u suštini.
  24. Imaš pravo, ja mislim, da je 1,4 ili se varam. Vozaču još ove godine.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja