Jump to content

Moto Zajednica

Nordkapp

Članovi
 • Broj tema i poruka

  7
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

5 Neutral

O članu Nordkapp

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 30.09.1967.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Slovenija-Zlatibor-Ljubiš
 • Motocikl
  Strom 650 xt adventure 2018 godina

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Ma da, ali baš zato , da mi ne bude vruče išao bi na svetlo, imam neko od buse pa je crna i mi je puno vruče u ljeti. Da ide uz motor meni nije najbitnije, bitno, da mi na prvi pogled upada u oči. Mada crne kod nas nisam primjetio, a ni na rst world strani ne. Mada je istina, da čekam malo još, da smanje cijene sad na jesen, pa da vidimo na koliko popusta če bit.
 2. U nabavki sam od kompleta rst adventure III pro, pa nekako se ne mogu odlučiti koje boje odnosno koji komplet. Pa malo pomoči ovdje ako može, jako i najviše se mi dopada prvi žuti ili kakav več boje jest, mada ni drugi nije loš, pa eto sad odaberi ako možeš. Hvala na pomoći.
 3. A vidim, i na tvom bajku nešto sličan helmet poput mog, ili sam u krivom
 4. To ti je suzuki strom 650 xt 2018 godine adventure varianta sa žbicama i sve ostalom kao adventure. Stavljen je mivv lanac, a čovek od koga sam kupio, stavio je za oko 3000€ novih djelova, skoro sve je promjenio na njem. Onda ga je ujebao kuk in križ, pa ne može više vozat, pa eto ja uletio in se samo nasmijao.
 5. Uf, jebo ga ti sada došlo je do kao sportske prognoze, sada je 4:3 za broj 3. Pa onda nek bude otvoreno do idučeg ponedeljka naveče pa da vidimo skor kakav če bit, sutra idem na krači odmor pa neču biti moč gledat forum jer tam gdje idem nema ništa kao u vukojebinu. Ali treba mi to , da se odmorim od svega, pošto radim kao informatičar u bolnici u SLovenj Gradcu, pa eto od marta pa do sada samo nas jebaju sa ovom korono, pa moramo 8 sati nositi maske itd... Kamo smo dogurali. Zato nek prognoza bude otvorena za sada. Onda imam veliki problem, kako doterati zic kod Srđana, najradije bi da se provozam drumom, ali kad je sada sve jebeno zatvorenu i trebaš onda odmah u karanteno kod nas, a to mi se ne ide. Ništa bitno da naručim onda vidimo kako če stvari da stoje. Budite dobri i nemojte do ponedeljka, da bude kakva tuća ovdje zbog ziceva, samo mirno. POZZZZ
 6. Znaći 2:1 za broj 2, nisam ni pomislio, da bih stavio umjesto žute srebrno, hvala na oporavki i primedbi, možda još sačekam Srđana pa eto naručim. Materiale i izgrada biče slična Nenado tvome radu, a samo još ovo mušter pa ide odmah u rad kod Srđana. Ali dobio sam neko noro ideju, da bi sa obe dve strane zica Srđan uradio neki utor , da se stavi koju hladno Jelen pivo
 7. Nema sad druge, svi ste me uvjerili u promjenu zica kot Srđana. Več sam puno razgovarao sa Nenadom, kojem ovdje još jednom velika hvala za sve rečenice. Pa eto sad kolebam i ne mogu odobrati mušter zica, jer su mi svi po svoje fantastični ali moram odabrati pa molim ovdje , ako ima koji da mi pruži savjet šta bi se najboplje uklopilo uz stromiča. Znam , da je na kraju moja odluka, ali ipak više pametnih glava, bolje je. Pa eto dole moj stromič, i sjedala između koje bih birao. Meni se najviše sviđa onaj žutim crtama ali neznam kako bi izgledalo u živo na stromu. Možda može Srđan pružiti koji savjet. I hvala svima.
 8. Pa eto, norvežanin sa slovenačkih alpa i na izgled kao srbin sa Zlatibora....
 9. Oču, nisam stidljiv, kad dođem kući. Ja bi odmah došao, da se vozamo, jer hoču kot Srdjana napraviti novi zic, pa šta kad je sada jebeno bog ove proklete korone, pa smo sad i mi u Sloveniji na crvenom, pa hrvati isto, tako, da za sad nije moguče. Do dakle, če nas još jeb... niko nezna. Eto slike stižu u veče. POZZZ
 10. Pa i ovde da se upišem, kao što rekoh, zovem se Peter iz SLovenije i vozam v stroma 650 xt, a dolazim od malog grada Prevalje.
 11. Eto ljudi, pa da se i ja predstavim. zovem se Peter a dolazim iz Slovenije sa grada Prevalje, nadomah sa avstrijsko granico. Vozim strom 650 xt 2018 godine.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja