Jump to content

Moto Zajednica

Nordkapp

Članovi
 • Broj tema i poruka

  77
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

74 Good

O članu Nordkapp

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 30.09.1967.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Slovenija-Zlatibor-Ljubiš
 • Motocikl
  Strom 650 xt adventure 2018 godina

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. To sve ok, znam i njihove cijene. Da treba probat, ja isto nebih kupio nikada ovako preko interneta. Kao što sam napisao ova odjela ixs ima firma yogi.si kod nas, to mi je neki pola sata drumom, pa nije problem, a kaže da če dobiti krajem marta nove zalihe, pa ču otič probat, pa ako ne bi bilo ove boje može mi naručit, samo da trefim veličino, drugo nije problem, za 10 dana sve je tu. I kao što rekoh, kad mi dadnu 15% popusta, tamo sam sa cijenama kao sad ova švabska stranica nude.
 2. Mnogo vam je skupo odjelo kod vas, ovdje kod nas u Sloveniji skoru u pola jeftinije se dobije, samo za jaknu 470€, to dobijem več u kompletu sa pantalonama. Kakve su vam cijene dole, ko postavlja tarifu???
 3. Ma ima ih motoin.com a kod nas ima yogi.si. Oko cijene je tako da dođe sve skupa u kompletu 549,90 a ako se plati potum predračuna onda priznaju 15% popusta, to dođe oko 82€, tako da ona dođe oko 440€ više manje, ali možeš imati pare. Moguće je kupovina na rate do 24 mijeseca. Još nisam naručio, sad u drugoj polovini dobije yogi.si novo pošiljku od IXS švajcarska, pa če kaže bit i taj komplet da probam, pa verovatno ču se odlučiti. Ispod tih velikih cipzera ima veliki duboki džep, barem tako je na sličnoj jakni koju sam vidio. A ima više tih tipova za m
 4. pozz društvo Imali kakvih primjedbi ili kakvih komentara na ovaj komplet. Radi se ixs montevideo rs-1000 model
 5. Neka ti bude vječno i dugovječno, puno dobrih km i ostani živ.
 6. Samo razmišljam, i uspoređam sa onima sa grčke, ima velika razlika u €. Da nije u kvaliteti isto.
 7. Nema problema, ko dođe idemu u Louisa Graz pa onda na kobasice, samo da otvarajo granice, da ne bude trebalo ko sad imati test.
 8. Pa je ovo za strom 650xt 2018, gledam ali piše samo suzuki. Jebi ga nije , da nebi bilo puno para, pa kad več šalju, da onda neče valjat.
 9. Hvala svima na odgovorima, a u vezi postera znam da je dobra namera, zato sam to rekao u šali. Nadam se, da neče niko nešto zamjeriti.
 10. Jebo ga sad ti, čovek pita po utiskama za novi strom a ti mu šalješ postere, verovatno ih ima kuči ceo garnizon. E sad momci jedno pitanje vezi strom 650xt. Dali je ko več stavio one povisice za bilanco, ako jeste do koje visine se može staviti, da ne treba menjati sve kablove. I dali je bilo poslije bolje ili se ovo baš ne isplati? Hvala puno nekome.
 11. Kad će prestati . Samo Bil Gejts & Co. zanju. Verovatno dok nakupe dovoljno para od vakcina onda. Pitao sam nekog doktora kod nas u bolnici, kad će ove zime da počne obična gripa, pa je pocrvenio. Onda sam mu pružio ruke i on kaže zašto, a ja zato jer ste doktori takvi majstori, da ste uspeli obično gripo doterati do nule odnosno ste ju sasvim izlječili. Kao u filmu karavla - dok izlečimo kurac-do tada imamo ratno stanje. Pa si misli svak što oče.
 12. Ne bi ti znao reči ko je poludeo, kod nas je več par godina ista cena bez xt variante 7.900 a takvog kao je moj 2018 godine bio je isto tad 8.400 a i sad su jednake cijene, baš sam gledao. Može se dobiti po koji € popusta ali ne verujem, da je bio ikada 6000. Ja se ne sječam. Možda si gledao kakvu hondu 500x ili slično pa eto. Dali sam u pravu nek i drugi kažu, a tako je ovdje na sunčanoj strani ne znam više čega...
 13. Nije ti samo vjeran suputnik po putevima što si napisao, več može da bude vjeran suputnik ako ideš okolo svijeta.. Vjeran do daske... veoma pouzdan, ja ga neču nikad menjat, ovaj mali moj, če ostat u garaži pa sve dok ne strune do kraja, isto ako nabavim večji strom (ima planova). A po pitanju poboljšanja motora je tako, isto kao kod žena, ako kod sexa malo nešto ona doda promjeni, bolje je ali na krajem krajeva sve je u savršetku kod sexa i kod putovanja, dođe se na kraj veoma zadovoljan i u duši veseo.
 14. Čuj ti njega kaže meni gospodin... kakav bre gospodin, jadnik sa treće smene i moram isto platit porez na disanje...
 15. Nesasavage, znaž da sam ja uvijek zato. Bio sam prvo što sam se ti nudio, nemoj me zaboraviti. Ja bi uzeo onog boljeg od prohroma. A uzeo bi ti umesto mene, pa kad dođem kod tebe bi namontirali i naravno platio bi račun. Ako može upiši i mene.
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja