Jump to content

Moto Zajednica

Mvjevta

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mvjevta

  • Rođendan Januar 30

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Trenutno bez makine

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Mvjevta's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. @Predator016 nek je sa srecom makina i da ti ne spusta osmeh sa lica. Hvala sto si podelio utiske o druga dva Silvera. I meni na slikama delovali lepo ali si mi svojim postom ustedeo dosta i vremena i novca.
  2. Veliki pozdrav svima. Nov sam na furumu ali sam se potrudio da sve procitam o ovoj temi. Kao i kolega Peconi90 i ja sam u potrazi za svojim ljubimcem. Pik je na Japancima od 250 do 400 kubika, ali u obzir dolaze i Italijani samo da motor korektno odrzavan i udoban. Budzet do 2000e osim ako je prilika takva da vredi dodati jos koji evro a ne brigati kasnije. Ako imate predlog za neki konkretan primerak skutera ili nekog postenog uvoznika vrlo rado bi razmotrio svaki savet. Za sada sve sto sam gledao su motori uvezeni na pocetku sezone za "svoju dusu" servisirani do najmanjih detalja, svi presli oko 25 do 32 hiljada i prodaju se posle par meseci, sto je meni totalno nelogicna prica ili mozda ja nisam u pravu. Jos jedan od problema je pronaci majstora da proveri samu masinu jer nisam dovoljno iskusan da procenim stanje motora. Veliki pozdrav u nadi da cu uskoro imati dilemu koju rutu prvo da provozam.
  3. Veliki pozdrav svima. Zovem se Milos zivim u Nisu. Trenutno sam bez motora ali verujem da ce se to uskoro promeniti. Do sad imamo iskustva sa tomos automatikom i Piaggio typhoon 125. Deset godina nisam nista vozio i sada je doslo vreme da se to promeni. Posto mi je ovo prvi forum ikada ako negde gresim ukazite i usmeravajte. Pozdrav jos jednom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja