Jump to content

Moto Zajednica

BaneSRB

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Suzuki Burgman 400

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

BaneSRB's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav burgmanovci, Dođe vreme da utegnem mog Bugija. Gde mogu da naručim prednje i zadnje diskove za K7 400? Ima li to po prodavnicama ili se narucuje preko neta? Kaiš sam našao preko KP. Iz Niša sam. Znam za EuroSumar ali bi ih izbego jer je 1 disk 90€. Treba mi sva 3. Hvala na odgovoru.
  2. Nije da reklamiram sajt ali sam video da imaju neke delove za cvt za bugija. Pise da rade free shipping za Srbiju preko 119€. Search - MAXISCOOT WWW.MAXISCOOT.COM Šta mislite, da li se isplati. Ima li neko iskustva sa kupovinom preko sajta. Zna li neko još neki dobar sajt za delove?
  3. Pozdrav burgmanovci, mene iskreno plaše ovakvi postovi. Shvatio sam da je baš teško nabaviti delove i da kad ih nađeš budu jako skupi. Razmišljam se da prodam AN400 K7 i da kupim neki gde nije ovoliko skupo održavanje, ili pak se ovde ljudi obrate samo kad imaju problem pa mi izgleda da su kvarovi jako česti na Suzukiju. Ja sam naleteo na 3 užasno loša Burgmana pre kupovine ovog mog. Izgleda da se mnooooogo mora voditi računa pri kupovini. Nisam hteo na ime kupca jer ne znam ni koje je boje a kamo li ima li je mačka u džaku. Bolje od vlasnika pa kod majstora. Otvaraj mašinu, pregovaraj. Ma užas.
  4. Pozdrav Nislije. Vidim da je tema zamrla načisto al reko da probam. Kupio sam Bugija i sad mogu na vožnje. Ako neko zna možda neki drugi forum gde se okupljamo u Nišu javite. Pozdravčić.
  5. Joj. Ne pitaj za kupovinu. Logika mi je bila da na kraju sezone cene padaju. Ovaj sam platio 2.000€ + 100€ kofer. Gledao ga je Bane sa Trošarine i kaže da je ok sem što vlaži ulje a to moramo da otvorimo. Drugih problema nema. Nisam u Srb, a naleteo Bugi. Neverovatno koliko se krševa prodaje. Ovo je 4-ti.. Prethodna 3, ne bi da ih imenujem ima ih na jugu Srbije na oglasima na PolovniAutomobili. Pazite se šta kupujete. 3 sam odbio zbog lupanja u motoru ili vraćanja kilometraže. Mnogo ih dolazi iz Bugarske iz Dupnice. Hvala MaxiS na savetima. Vidimo se sledeće sezone na ulicama :o)
  6. Postovanje bajkeri ili skuterasi :o) Danas sam uzeo Burgmana 2007 400cc. Dugo sam pratio forume i odlučio da za svoj prvi veći motor uzmem Bugija. Prešao je dosta ali je održavan, presvučeno sediste, ručke zamenjene. Merena kompresija, vuče dobro i kočnice su mu radjene. Dobio sam i kappa kofer sa naslonom uz njega. Neću biti u prilici da ga vozim do posle zime pa se pitam da li da mu skidam akumulator preko zime? Na proleće bi trebalo da ga otvorimo i pogledam kaiš i tečnosti. Imam prostora oko 300€ da uložim ako treba u šta. Videćemo. Pitanje je isto šta sve od tečnosti da zamenim? Pre mene covek ga je vozio na duže ture i vidi se da je održavan. Gde poručujem ulja, filtere i delove. Iz Niša sam..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja