Jump to content

Moto Zajednica

marko46vr

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Odgovori koje je postavio član: marko46vr

  1. pre 38 minuta, MilanS je napisao:

    Uh, malo jaca cena. Ja ih uzeh preko xmoto, cini mi se da su bile 290e sa sve vip karticom.

    Presao sam tek par hiljada na njima, za sada nemam nikakvih zamerki... 

    Ma znam nego sam izgubio poverenje u xmoto.. porucio sam prosle god. kod njih rukavice i cizme, covek mi se javi posle 2 ned. da kaze da nema u toj boji na sta ja pristanem na drugu i potvrdim porudzbinu koja mi nikad nije ni stigla :)  nisam znao nikoga ko je porucivao tamo i bas sam imao sumnje u njihovo poslovanje pa sam se odlucio da uzmem ovde, jbg...

  2. pre 2 minuta, ThePainkiller je napisao:

    Ova guma ti je i inače za zamenu... Zašto se mučiti da je očistiš, kad je jednostavnije da se zameni...

    Pisao sam u nekoj temi, trazim preporuku za gume, planiram da kupim u sledecih mesec dana ali svakako da znam sta cu sa ovima za jos nedelju, dve koliko i planiram da vozim sa njima

  3. Pozdrav svima. Danas sam presao preko dela kolovoza gde su radovi u toku, stavlja se novi asfalt. Pusten je saobracaj iako su valjci jos uvek ravnali, a ovo me je sacekalo na gumi kada sam stigao kuci.. sloj gume se zalepio (ili istopio) i ne mogu da skinem sloj kamenja i istopljene gume, jel ima neko predstavu kako ovo da skinem ili da li ce se skinuti u voznji ako je uopste sigurno da vozim na ovakvoj gumi..?

    1F427614-87F0-4A67-8E8B-B278B2DE6199.jpeg

  4. Hvala, sto se tice bajka sve je manje-vise fabrika osim vizira koji je u plavoj boji, jedino sto sam dodao je nalepnica za felnu i od juce cras-pad ili slajdere kako ih ko vec naziva. Odrzavan je u Motomi, Backa Palanka, a i za majstora sam dobio dosta preporuka tako da cu nastaviti tradiciju.

  5. Pozdrav svima! Predhodno sam se prestavio u "predstavljanje novih clanova" temi gde sam naveo da mi je potrebna pomoc, izmedju ostalog i za gume. E pa sad: Sa motorom su dosle  "Dunlop Sportmax Qualifier II".Trenutno su pri kaju  pa sam odlucio da ih zamenim na zimu. Manje vise su bile ok, bilo je klizanja na farbi preko pesackog i proklizavanje pri malo jacim ubrzavanjima ali opet nemam toliko iskustva sa ostrijom voznjom da bih je sad tu kao nesto ocenjivao.. Jel moze neko da predlozi nesto? Sto se tice mojih potreba ne treba mi neki ultra sport brzo zagrevanje i ne znam kakav grip u zaleganju po krivinama, uglavnom je to svakodnevna voznja u kojoj ne moram da se plasim kise ili hladnog asfalta..Sto se tice  ranga cene, spremam sam da odvojim koliko god bude bilo potrebno. Ako ima neko da je prezadovoljan gumom koju na koju je vozio ili slicne potrebe voznje neka da neki predlog.. (180/55 zr17 i 120/70 zr17, u pitanju je gsx-r600) E da, jel vozio neko ili ima iskistva sa metzelerom i kojim?

  6. Pozdrav svim kolegama!

    U toku je moja prva sezona na 2 tocka, a obzirom da uskoro dolazi hladnije vreme a samim tim i hladniji asfalt potrebna mi je pomoc, saveti, kao i iskustva starijih kolega pa sam odlucio da ovde potrazim pomoc. Generlno sva pitanja cu postaviti u odgovarajucim podgrupama za to, a za sad pre svega zelim da se predstavim. Zovem se Marko i zivim u Beogradu (27god.) i u februaru ove godine sam kupio prvi motor. Nasuprot svim savetima i losim primerima moj izbor je ipak bio Suziki gsx-r 600 k7 (jednostavno ne bih bio srecan ni sa jednim drugim i to je to, volim ga i zelim od detinjstva). Zelim odmah da kazem na prost nacin, vozim ga iz ljubavi prema motoru, ne zbog kurcenja, teranja u crveno niti bilo kakvog drugog kompleksa. (predhodno iskustvo su skuteri i po neki pozajmljeni krug motora do 600ccm. Za sada sam generalno prezadovoljan mada se moja lepsa polovina kao povremeni suvozac i ne slaze bas sa tim (jako nezgodan polozaj za suvozaca). Vozim ga svakodnevno. Gradska voznja, idem na posao, nekad i duze voznje (kad kazem duze mislim na do stotinak km od beograda, za duze od tog nisam smeo da se upustam zbog manjka iskustva. Sve u svemu za sada sam jako zadovoljan kako motorom tako i voznjom, jos jednom pozdravljam sve kolege i unapred se zahvaljujem na svakoj pomoci! Ispod je slika sa avale, od pre par dana.

    IMG_1473.JPG

    • Sviđa mi se 6
    • Podržavam 1
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja