Jump to content

Moto Zajednica

AcroQube

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Yamaha DragStar 650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

AcroQube's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. U ovoj zemlji je odavno sve licne prirode, samo nema nikakvog ujedinjenja. Kontam motoristi su bar zajednica koja ima isti interes (kada je u pitanju tehnicki pregled i modifikacije morora), pa se mozda i pokrenu, posto na drugim planovima ne vidim nikakvo ujedinjenje a problema je previse na svim frontovima... U pravu si, nikada nisu imali ni jednu pametnu ideju! A zna li neko sta se desava ako te zaustavi policija a ti si posle tehnickog vratio svoje prepravke?
  2. Pa da zato i gledam DragStara, jer je prilicno lako izmeniti te stvari. Sta mislite da li postoji neka opcija da se potpise peticija ili napravi neko okupljanje (protestna voznja) da se skrene paznja na to da taj zakon pogadja veliki broj ljudi i da je potrebna izmena?
  3. Slazem se apsolutno da je zakon totalno retardiran. Svakako je apsolutno neophodno da motori budu u voznom stanju i da ako su radjene prepravke rama ili nekih drugih krucijalnih delova to bude testirano, ali kod nas koliko vidim nije moguce ni uraditi testiranje. U principu ako prodjes tehnicki do sledeceg tehnickog mozes da vozis motor sa drugim auspusima, svetlima, sedistem i slicno? Da li policija moze da te salje na vanredni tehnicki ili da ti pise kaznu ako posumnja da nisi prosao tehnicki u tom formatu? Jos par pitanje, da li prave problem ako je boja rezervoara drugacija u odnosu na original ili to nema nikakve veze i da li je problem ako se agregat ofarba u crnu boju?
  4. Pozdrav ljudi, Nadam se da je ovo tema za ovaj deo foruma, ako nije izvinjavam se. Uglavnom, zelim da kupim Yamahu DragStar 650, ali bih najvise voleo da mogu da je preradim i da napravim bobber-a od nje, pa me zanima sada sa ovim novim ludilom od zakona da li je i kako je moguce registrovati tako preradjen motor? Prvo pitanje, sta sve gledaju na tehnickom kod motora i sta moze da se promeni a da ne predstavlja problem? Drugo pitanje, da li je moguce vratiti sve na default stanje samo za tehnicki pa onda sve poskidati i voziti tako do sledece godine? Primer (samo da ipak ima zadnji blatobran neki):
  5. Kako se registruju ovako preradjeni motori sa ovim novim glupim zakonom?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja