Jump to content

Moto Zajednica

Mario_HR

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Mario_HR

  • Rođendan 24.04.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Zagreb
  • Interests
    Skuteri
  • Motocikl
    Suzuki Burgman 400, K9

Poslednji posetioci profila

356 profile views

Mario_HR's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Mislim da bi vizir mogao biti uzrok. Pod raznim kutevima udara vjetra, različito se uvija i utječe na upravljač. Probaj skinuti vizir, pa vidi razliku samo za probu.
  2. Pozdrav svima. Radi se o Burgmanu 400, K9. Ovo sam primjetio prilikom obične kontrole . Remen je Mitsuboshi , stavljen u 10. mjesecu 2020. i napravio je nepunih 7000 km. Nikakvih anomalija u vožnji nisam primjetio, a vozim se stvarno penzionerski. Ima li tko kakvu ideju, da li je to slučano zbog eto baksuza od remena ili je nešto drugo uzrok kidanju remena? Ne bih volio staviti novi remen, pa da mi se to ponovo desi nakon par tkm.
  3. Pratim, jer se i meni to događa. FI se upali ponekad, bez pravila, ali nikakvih promjena u vožnji ne primjetim. Nakon gašenja FI se ugasi. Javi ako podmazivanjem riješiš problem.
  4. Naravno da mi nije cilj smetati drugima, već sam razmišljao samo o vizuelnom dojmu. Hvala na odgovoru.
  5. Pozdrav svima. Vozim Burgmana 400 K9 i zanima me slijedeće. Za kratko svijetlo koristi H7 u lijevom faru, a za dugo svijetlo u desnom faru, samo samo jednu nit od H4. Da li, ako bi stavio led žarulje ( H7 i H4 ) mogu i drugi kontakt od H4 spojiti paralelno za kratkim svijetlom, kako bi svijetlila oba fara kad je kratko, a dugo bi se palilo dodatno kao i do sada? Bonus pitanja su: 1. koliko generator proizvodi W na leru, ako po specifikaciji na 5 000 r/min proizvodi 400 W? 2. Koliko W troši samo sistem ( injektori, pumpa za gorivo i ostalo) bez sijalica? Sve skupa me zanima radi potrošnje struje, tj. opterećenja generatora.
  6. Zovem se Mario iz Zagreba. 50g i do sada sam vozio samo 50ccm. Kako sam prerastao mališu, cilj mi je uzeti 400 ccm (Burgmana ili Majesty), nešto između 2006 i 2010g. Forum vam je super. Trenutno čitam stare postove i skupljam informacije o održavanju i popravcima skutera, jedino mi je žao što nema više slika na starijim postovima. Vidim da ima vrlo stručnih forumaša, koji nesebično dijele svoje znanje i iskustvo kod održavanja i popravaka motora i to me baš veseli. Lp
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja