Jump to content

Moto Zajednica

DusanMne

Članovi
  • Broj tema i poruka

    32
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Budva

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DusanMne's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

8

Reputacija u zajednici

  1. Tako je, ali imas i onu "zlatnu" garanciju. Pa ako/kad se nesto desi u narednom duzem periodu, ostavis "majstoru" kljuc i kazes mu da te zove kad zavrsi, da uzmes motor.
  2. Kaze majstor "Ti si njega kupio a ne on tebe", i u neku ruku je u pravu. Stavis sve nove djelove, i gas. Polovno je polovno i nema mnogo opterecivanja ako si odradio sve sto je trebalo da se odradi.
  3. Ja sam kupio moj 2014 godiste, sa skoro 19,000km. Juce sam mu odradio servis. Ja sam treci vlasnik. Prethodna dva bukvalno NISU nista mijenjala osim ulja u motoru. Motor je suv kao barut. Skidali smo plastike, kontrolisali. Nema curenja, sve je suvo, bez anomalija. Plocice skoro se raspale, dot4 pokazala crvena lampica, svjecica sagorela. Filter od vazduha zapekao koliko je crn bio, kais je bio pred samim pucanjem, izgleda da je fabricki. Ali bitno da je prethodni vlasnik stavio lakse rolnice 10,5gr. i neke kretenske rucke da bude sportski haha. Kais 104€, rolnice 28€, filter vazduha 14.50€, klizaci 12€, plocice prednje i zadnje 41€, ukupno 204,50€. Da li je za skuter 50,000km dosta? Mislim da jeste ako ga ti nisi odrzavao od pocetka, od 0. Ali opet te moze sluziti mozda jos toliko bez problema. A sto se tice vibracija, mislim da je to normalno, tako je i kod mene. I na manjem kymcu koji mi brat ima, isto je.
  4. Zapravo, izgleda da je fora u onim magnetima (koji nisu klasicni da se lijepe na metal)? na tom dijelu kljuca. Pokusavao sam sarafcigerom da okrenem tu bravicu, i nece pa nece. E ne znam sta je dremel, ali sta god da je, nisam majstor u tim stvarima. :-D
  5. To je najbolje nekako da se izlije od plastike. Po ovim zubima.
  6. Je li komplet kljuc stize ili samo plastika? Mislis da bi odgovarao za Downtown?
  7. Jesu, samo je jedan glavni i malo drugaciji, ostala 4 su ista. Tako bi trebalo da je i kod tebe. Taj glavni ide na vrh a ovi drugi zarezi sa strane i tako upadne. Vrlo je moguce da je za sve motore isti oblik.
  8. Hahahaha, to jedino ako budes dolazio motorom do Budve ili ja do Beograda.
  9. Sta je uradila kisa? Stvorila koroziju? Iskreno, mislim da su bespotrebno stavili te zavrzlame. Vise muke ako klapnu zatvoris greskom a nemas je cime otvoriti, nego ista.
  10. Da, na 3D print sam pomislio. Probacu. Trebalo bi da ima nekog resenja. Kazu momci da bi trebalo da moze. Inace, kupio sam motor danas. Pa gledam te sitnice da ispeglam.
  11. Na kljucu mi je. Ali nemam drugi rezervni originalni sa tim istim dodatkom. A ovaj koji imam je malo pohaban ali nista strasni za sad. Pa trazim resenje. Koliko god izgledalo jednostavno, u danasnjem vremenu i tehnologiji, ljudi jednostavno kazu "ne moze." Sokirao me odgovor ovlascenog servisa. Na kraju, ako ne nadjem resenje, probusicu i nekako cu otkinuti tu zastitu, i nema vise problema. A i sto se tice zastite od kise sto si pomenuo, brava je skroz mehanicka pa joj ne moze voda nista.
  12. Jel imao neko "problem" da treba da iskopira onaj bocni dio kljuca koji otvara zastitu brave za paljenje? Kako to da se rijesi, ko moze da to napravi? Ključari to ne mogu a u ovlasceni servis kazu da se kljuc ne moze naruciti po broju sasije nego mijenjati bravu, ili iskopirati samo taj metalni dio. Je li taj plasticni dio za otvaranje te zastite brave, isti (identican) na svakom kljucu, ili?
  13. Kod mene u CG, (sad vec stari) stari model je 12390. Ako je ovaj novi skuplji samo 110€, onda je to ok. Ali vidjecemo finalne cijene.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja