Jump to content

Moto Zajednica

đ.b

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Tivat/Podgorica
  • Motocikl
    Benelli TRK 502X

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

đ.b's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

6

Reputacija u zajednici

  1. đ.b

    Voge 900DSX

    Vrlo interesantan motor. Jedva čekam da ga uživo vidim. Na osnovu svega pročitanog, mogao bi da pomrsi račune mnogim proizvođačima.
  2. Pozdrav, mislim da još uvijek nije definisana cijena, ali očekivana cijena bi trebala da bude između 9 i 10 hiljada.
  3. đ.b

    NC750X 2016

    Hvala Satelis na pomoci. Dragocijene su mi ove informacije. Zivio!
  4. đ.b

    NC750X 2016

    Pa ako je tako, to onda i nije neki izdatak. Nesto sam mislio da bi to izaslo mnogo vise. A sve ovo mislis da se naruci kao dodatna oprema uz motor ili ? Nekako mi nerealno djeluje da bi sve to koštalo cca 300evra.
  5. đ.b

    NC750X 2016

    Hvala ljudi na odgovorima i savjetima. NAjbolje cu znati kad stigne u salon...mada nekako vec znam da to nece biti to. Sjedao sam na Versys-a 650 koji mozda cak i malo veci od NC i to nije bilo to. Visinom je odlican, ali nekako kratak, medjuosovinsko rastojanje malo, pa mi noge budu previse savijene. Faruk, model iz 2019 bi mi mozda odgovarao, jer u odnosu na novi model ima visočije sjedište, ali kod nas u CG vjeruj mi ih nema u ponudi. Skoro je bio jedan model iz 2015 , ali se prodao. Mikec, ti voziš automatika, pa ti možda zbog toga i ne smeta malo manja visina. Ja bih ipak manuelca. SAtelis, Afrika je za sada samo san, nemam toliko love, ali jednog dana vrlo rado. Vjerovatno bi se NC mogao prilagoditi, ali nekako mi se ne da sad sve to raditi. (novi sic, nastavci za korman itd...), a to mi iziskuje i dodatne troškove. Ostaju mi kao opcije i Benelli TRK502x nov, ili V Strom 650Xa polovan. CB 500X mi se čak od svih najviše sviđa, izgleda mi mnogo zabavniji od NC-a, ali mislim da bih na njemu baš smiješno izgledao.
  6. đ.b

    NC750X 2016

    Dragi clanovi, moguce da je vec do sada bilo price o ovome, ali toliko je tema obimna da bi mi trebalo dva dana da sve procitam i pronadjem sta me konkretno interesuje. U fazi sam kupovine novog motora, pa je jedan od ozbiljnih kandidata i Honda NC750x. Obzirom na moju visinu od 193cm i tezinu od 110kg, nisam siguran koliko mi motor gabaritima odgovara? Najavljeni novi model za 2021 godinu ima sjediste nize za 3cm, pa me to malo brine. Jos uvijek ga nema u salonima, pa se ne moze probati. Kakva su vasa iskustva po tom pitanju sa prethodnim modelima? Sto se ostalog tice, motor mi se bas svidja. U razmatranju osim ovog, u igri je i CB500X, mada mislim da je on sto se gabarita tice jos problematicniji od NC-a. Takodje TRK 502X, koji je velicinom savrsen za visoke ljude, ali nekako ne mogu da se opredijelim sto se Benelija tice. Jedni kazu da je dobar, opet drugi ga ne hvale bas puno.
  7. Hvala na izdvojenom vremenu i ovako opsirnom odgovoru, vrlo su mi korisne informacije. Meni je najveca dilema velicina, sve ostalo se meni jako svidja na motoru. Snaga sasvim dovoljna. Ja sam inace iz CG tako da bi to 95% vremena bila voznja magistralnim putevima, tako da mi brzina nije primarna. Danas sam bio u predstavnistvu za Hondu i Kawasaki da se raspitam kad stizu motori, pa se u salanu zadesio Kawasaki Versys 650 koji je velicinom slican NC-u. Okej je, ali nije da sam se bas osjecao toliko komotno. Visok je motor, ali je nekako kratak tj. kratko medjuosovinsko rastojanje. Bojim se da ce ista situacija biti i sa NC-om. Ovogodisnji NC je nizi za 3cm u odnosu na tvoj koji ti vozis, pa me to plasi da mi nece odgovarati, ali Dok ga ne probam, ne mogu znati. Svratio sam danas i do Suzukijevog salona da vidim za V Stroma. O njemu takodje razmisljam. Sto se tice velicine, kod njega nema greske. Bas dobro pase, ali mi malo iskace iz budzeta. Generalno, ja sam pocetnik, tj ovo bi mi bio prvi ozbiljniji motor, zato sam se prvo bazirao na NC750x, CB500x, cak mi je tu kao opcija Benelli TRK 502x koji je velicinom savrsen za visocije vozace, ali nekako ne znam sta da mislim o tom motoru. Kola, jos jednom hvala na izdvojenom vremenu.
  8. Kola, ako moze mala pomoc. U fazi sam kupovine motora, pa je jedna od opcija i NC750X. interesuje me kako si zadovoljan istim? Obzirom da sam visok 193cm i tezak oko 110kg, nisam siguran koliko bi mi odgovarao velicinom, pogotovo sto je na novom modelu visina sjedista manja za 3cm u odnosu na prethodne modele. Takodje razmatram i Hondu CB500x. Motori tek treba da stignu u salon pa ne mogu da se vide jos uvijek i probaju.
  9. Pročitao sa uživanjem! Lijepa priča, lijep putopis!
  10. Hvala svima na dobrodošlici! Sa Seljanova komšo.
  11. Možda si i u pravu....to je definitivno skuplja varijanta. Raspitaću se u Magus kod Vladana pa donijeti odluku. Hvala puno na pomoći. Pa bože zdravlja, ako pazarim, javljam se da se malo družimo.
  12. Pozdrav, Ako sam dobro shvatio, kočnice bi bile Brembo, lakši 10kg, led svjetla, TFT ekran,...nisu to stvari za zanemariti. A o izgledu, manje više. Meni je i ovaj model prelijep. Ali u pravu si, i da se pojavi novi model, pitanje kad bi ga u Magnusmoto imali na stanju.....svakako mi ne bi odgovaralo da to ne bude februar mart. To mi je i dilema. Ako bih znao da ga neće biti početkom godine, ne bih se puno razmišljao... E da još jedna stvar bitna, najavljeni model bi imao tubeles gume.
  13. Pozdrav ekipi. Intezivno pratim ovu temu već dugo, ali se nisam do sad uključivao. Dilema je sledeća: Posle puno čitanja, analiziranja, gledanja raznih video testova, odluka je pala da se pazari TRK502x, međutim sada se javila nova dilema. Počelo je da se šuška da Benelli priprema, kao što je već u nekom ranijem postu navedeno, novi restajling modela za 2021. Koliko ima istine u ovom? Trenutno je kod nas u Cg TRK na akciji i može se kupiti za 6100 evra, što je jedna vrlo dobra ponuda, međutim tih 400 evra koje bih ušparao ako bih ga sada kupio , mi ne bi ništa značile ako bi početkom godine izašao novi poboljšani model. Iskreno ostao bi mi gorak ukus, jer najavljeni model ima dosta inovacija.... Nadam se da razumijete moju dilemu.
  14. Pozdrav svim članovima BJBikers foruma. Zovem se Đorđe Bjelanović, imam 31 godinu i javljam se iz Tivta iz lijepe Boke. Vozačkog iskustva nemam što se tiče ozbiljnijih motora. Uglavnom je to bila vožnja skutera. Posle mnogo analiza i skupljanja informacija, kako sa ovog foruma, tako i sa drugih sajtova, odluka je pala da se pazari Benelli TRK502x. Prvo gabaritno mi savršeno odgovara(visok sam 193cm). Nemam namjeru da jurcam, tako da mi je snaga sasvim dovoljna. A i estetski mi je prelijep. E sad imam jednu dilemu, ali to ću već podijeliti na otvorenoj temi za TRK502X Još jednom pozdrav svim članovima!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja