Jump to content

Moto Zajednica

Nikola en500

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Nikola en500's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. E pa dobro je,bio sam na dobrom putu sto se šaltanja tice ali eto nisam hteo sam na svoju ruku. Ja ga od nekih 70-90km/h drzim u petoj jer je brdovito jako i krivina na krivini.
  2. Hvala puno!! Opisao si svaki detalj koji me zanimao,mogao bi komotno knjigu da pocnes da pises. Malo ce mi praviti problem to sto ne zivim u Srbiji vec u Švajcarskoj pa nzm hocu li nalaziti proizvodjace koje si pomenuo a i sa mehanikom motora nisam bas najbolji. Verujem da cu vremenom nauciti dosta da radim oko njega. Obrtometar ne planiram bar za sad da ugradim pa bih ti bio jos zahvalan kad bi mi otprilike rekao Npr. Trecom teras do 50-60,cetvrtom lupam do 80 itd cisto malo da me orijentises. I da,da li je kod motora greska kociti ili usporavati motorom a manje kocnicama?? Jel jebe kvacilo ili motor? Hvala jos jednom na odgovoru,veliki pozdrav!
  3. Hvala puno,nadam se da ce tako i biti Na svakih koliko km se radi servis i kako se proverava rashladna tecnost? Jos me interesuje sta ne voli da mu se radi?! Npr. Paljenje gasenje na krace relacije,gasiranje itd itd. Cisto da znam,jer nebi voleo da mu radim nesto nesvesno sto bas ne trpi i da mi to predje u naviku. I da li je ok da kvacilo hvata skroz na kraju? Malo me takodje zbunjuje sto nema obrtometar,pa da li ga voziti na manjim obrtajima ili ipak moze malo vecim da se ne gusi i da ne bruji?? Hvala puno jos jednom Veliki pozdrav
  4. Pozdrav svima! Moram na pocetku da kazem da sam novi i da sam nesavno kupio prvi motor(veci od 50ccm3) U pitanju je Kawasaki EN500,92 god. Zanima me da mi neko objasni kako da odrzavam motor?! Servisi,spremanje pred sezonu i posle sezone..
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja