Jump to content

Moto Zajednica

pukovnik

Članovi
  • Broj tema i poruka

    47
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    novi sad

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

pukovnik's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

48

Reputacija u zajednici

  1. Kupujem cilindre i klipove od Yamahe xs360 ili xs400 do 1981 godine (SOHC jedna bregasta u glavi)
  2. Nađeno i kupljeno,hvala svima.
  3. Pero hvala ali ta ne prolazi suviše je široka.
  4. Lisac, u svakom slucaju hvala na vremenu i odgovoru.
  5. Ajde Lisac vidi koja je dimenzija pa javi. Bane hvala na ponudi ali tražim nešto jeftinije u lošijem stanju.
  6. Kupujem polovnu spoljnu gumu dimenzije 2.75/19 ali da nije bas unistena . U obzir dolazi i 2.50/19 kao i 90/90-19. Treba mi guma koja nije kros, dakle obicna putna. Hvala.
  7. MOTOCIKL JE PRODAT! Hvala svim clanovima na pozitivnim komentarima!
  8. Vidi prezimenjace, ovaj komentar ti je potpuno promasen i bezvezan jer si tom tvom prijatelju dao potpuno pogresnu informaciju da prodajem Hondu CB 350 Four sto je potpuno drugi motor od ovoga sto ja prodajem.Dalje ja sam sa covekom potpuno normalno pricao i objasnio da je motor rezervisan i da za sada nema sta da se gleda jer sam covek koji se drzi dogovora, a sa druge strane porodajem potpuno drugi motor.Ako druga strana ne ispostuje dogovor ja cu to ovde i napisati pa prodaja ide dalje.Vrlo jednostavno. Pozdrav!
  9. Motocikl je rezervisan, videcemo dalji razvoj dogadjaja ali mislim da ce kupac biti zadovoljan kada obavi licni pregled i da je stvar verovatno resena.
  10. Kupio sam ga 2009 pa vozio do isteka registracije dakle leta 2012. Motocikl sam kupio od prvog vlasnika u Srbiji-carinika sa Horgoša koji ga je pre dosta godina (otprilike sredinom osamdesetih) uvezao iz Amerike.
  11. Da, mislim da su plasticna samo ova zuta svetla od zmigavaca,sve drugo je guma i metal.
  12. Honda CB 360 G iz 1975 godine,model radjen za americko trziste.Motocikl je ispravan u voznom stanju,bio je registrovan do 07.2012. godine.Registracija je istekla, ja sam vlasnik i motocikl je na mom imenu.Na motociklu je dosta poradjeno u smislu zamene dotrajalih delova(sajle,platinska digmad,glavni kocioni cilindar,plocice prednjeg diska,lanac,lancanici,svecice,...),stavljani su originalni novi delovi.Motocikl je estetski vrlo malo izmenjen u odnosu na fabricko stanje,promenjen je korman i neke sitnice da bi imao cafe racer izgled ali imam i originalni korman ko bi da vraca u originalno stanje.Rezervoar je oblozen cinkom i spolja i iznutra.Dakle motocikl je u voznom stanju dobro vuce i ima pristojno ubrzanje,elektrika i signalizacija su ispravni,357 ccm ,dva cilindra,bregasta u glavi.Gume nisu nove ali su u dobrom stanju imaju dobru saru, nisu izlizane.Jedino sto bi trebalo staviti je nov akumulator jer je ovaj propao od stajanja.Motocikl ima kickstarter i anlaser .Motocikl je u N.Sadu cena je 700 eura dodatne unformacije na mail milorad46@gmail.com ili na 063669871. [/url][/img] [/url][/img] [/url][/img]
  13. Meni žena ne da da se učlanim u Vaš klub toliko je oštra.A jel zna neko šta je to MILF ?
  14. Inace Honde pogotovo stari cb modeli su vrlo popularni za cafe racer prerade ,evo par slicica skromnijih izvedbi i jedan GUZZI sa caffe lepoticom
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja