Jump to content

Moto Zajednica

MateRossini

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

MateRossini's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Da li je netko koristio Diferencijal ulje od Castrola EPX 80 W 90 za Gear drive shaft? Po specifikaciji ne bi trebalo biti problema.
  2. Da li steti to samoj masini? Ipak da je tvornica htjela bila bi sama povecala snagu.
  3. Putni motor pa se tako i vozi.Nisam primjetio nedostatak snage niti u voznji u dvoje.Jer ako bi gledao jurcanje, sigurno nebi kupio teneru. Premda ko zeli i voli moze zavoje lipo potegnit i sa ovim modelom.Vidio i upoznao vozaca, koji i te kako dobro jurcaju i sa ovim modelom. Ali na duge staze jednostavno imam osjecaj da sjedim u fotelji, dok drugi na raznim modelima noge ispravljaju od grceva i nakon 500 prijedenih kilometara ja im se smijem. Zato sam je i kupio...
  4. Baš gledam što se nudi u toj gradaciji.
  5. 15w 50 jedino polusintetiku, do sad je koristena full sintetika pa ne znam je li pametno sad ici na polusintetiku. Premda mislim da ne bi ni polusintetika stetila masini.
  6. Nekad hoće,nekad ne. Sa laganim brzim otpuštanjem. Ali sam primijetio da igra i ulje ulogu. Jer ovim motorima je uljna spojka koliko vidim na netu. Ulje samo igra ulogu,ako nije neki tehnički kvar. Ali desi se samo ponekad ljeti kad su visoke temperature, i to u gradskim gužvama gdje nema dodatnog hlađenja zrakom.
  7. Hidraulika je kvačilo,ručku sam probao mijenjati položaj,nikakve promjene. Probam sa rjeđim uljem pa vidim situaciju.
  8. Radim to i ja,ali nekad naglo staneš na semaforu ostane u trećoj i onda zajebaje prilikom vraćanja druga,prva. Čitao sam negdje da može biti i do odabira ulja,zato i pitam.
  9. Da ne otvaram novu temu, da li netko zna neki web shop gdje mogu naruciti vizir i pin lock za Nolan N104 kacigu. Trazim webom dosta neuspjesno.
  10. Vlasnici xt 1200 koje ulje koristite za motor? Primjetio sam u ljetnim mjesecima kad su velike vrucine da recimo stajanje u 3 brzini, motor tesko prebaci u prvu. Razmisljao sam da nema to veze sa gustocom ulja, pa me zanima iskustva vlasnika istih motora. Koji viskozitet vam se pokazao najboljim?
  11. Pozdrav iz Sibenika. Motor posjedujem xt 1200. Pozdrav svima na forumu.
  12. Da li si sam radio ove nosace kanistra za gorivo?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja