Jump to content

Moto Zajednica

stanky069

Članovi
  • Broj tema i poruka

    6
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu stanky069

  • Rođendan 05.10.1987.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Strizivojna (HR)/Stuttgart (DE)
  • Motocikl
    Yamaha Dragstar 650 Custom(2001)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

stanky069's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Ja imam dva ovakva metalna,po 2L su...piše na njima da su za ulje...na oglasima navode uvijek za Wartburga,Trabanta i sličnu ekipu iz DDR-a. Kupljeni na eBay-u...22€ za oba. Mogu se naći i nosači za njih pa ih pričvrstiti gdje želiš.
  2. E ovo je najbolji savjet...izvana si trebao ostaviti onako kako je bilo. Ovako sređeno mami poglede...one neželjene. Stvarno bi valjalo investirati u sigurnost. A ovo što spominjete boju za pod...ja sam sebi s posla uzeo baš tu za ceste,ali dvokomponentnu...plus dvokomponentni zaštitni premaz. Inače s tim premazom zaštićujemo crte po halama gdje se puno voze viljuškari,može se koristiti čak i za npr tank od motora iznutra premazati. Otporan je na sve živo.
  3. Stvarno nabaci koju sliku...i mene zanima... Ovo je moj...
  4. 4WD nema,to je se moglo uzeti samo sa 1.6dCI verzijom...1.5dCi nema uopće opciju 4WD. Potrošnja mi je kombinirana 5-5,2L...grad u kojem se vozam je manji(Đakovo),nema neke gužve,pa ne možeš to nazvati nekom gradskom vožnjom. Ostalo su seoske i otvorene ceste,nešto sitno autoceste. Imao sam prije njega Lagunu 3,isto 1.5dCi,ona mi je malo više trošila.
  5. 7.2,otvorena cesta. Gradske vožnje nemam skoro ništa... Znači,vozim samo otvorenu cestu i takva mi je potrošnja prema BC-u. Ovo mi je 4 Reno dosad...uz ovaj imam i Kadjar 1.5dCi,on mi troši 5L. Kontam da se vozam po gradu,da bi pio sigurnih 10L, vjerojatno više. Kod mene Meg vidi samo magistrale i autoceste...Kadjar je svakodnevni auto,ovo je za povremene izlete samo. Doduše,moram reći da imam laganu nogu s njim...pošto ima već 200 000km na satu,ne tiskam ga,već laganini,penzionerski. 6. brzina i lagano krstarenje. Ako ga tiskam oštrije,potroši više, ali to izbjegavam,kao što rekoh ima dosta km,a i bučan je kad se s njim leti,barem u usporedbi sa Kadjarom. Još jednom,gradske vožnje nemam apsolutno ništa,tako da ne mogu to uspoređivati.
  6. Ja imam Meg 2 CC 2,0 16V,potrošnja se kreće oko 7,2L...malo jače ako ga oštrije tjeraš. Ne troši ni 1.6L nešto manje.
  7. Imaš nekoga u Njemačkoj da ti dofura??? Ima ih već od cca 40€ Npr. - BLUEMAX Motorsport 51214 GEL 12V 14Ah 240A/EN WWW.BATTERIE-INDUSTRIE-GERMANY.DE Motorradbatterien mit verbesserter GEL-Technologie Überzeugen Sie sich von unseren leistungsstärksten und zuverlässigsten Motorradbatterien ! Nicht nur, dass die BLUEMAX… Ovaj uzeo kolega...dimenzije pašu...ima 14Ah,240A. Zasad ga služi dobro.
  8. Ufff, sad vidim,da imaju minimum od tri dana. Meni pokazuje noć jun 40-50€,jul 60-65€... dalje nisam ni gledao. Ali kao što rekoh minimum je tri dana...to prije nisu imali...I doduše jesu prije bili jeftiniji. Svi su poskupili nenormalno...lagano trebaš kredit za otići u Hrvatskoj na more...žalosno.
  9. Ako ne tražiš baš na obali,već misliš malo motorom do grada,znam ja super smještaj. Tamo idem svake godine na more,selo 7km od centra Poreča,cijena sigurno ispod 60€(ja plaćam toliko u 8mj,nas 5). Vlasnici su super, stvarno ljubazni ljudi,apartman je čist ko suza,ima sve živo unutra. Nema garaže,ali motor možeš ostaviti pokraj ulaza u apartman. Mirno mjesto,Dračevac se zove,u Poreču i bliže sve ti prelazi tih 60€... Mana je sve moraš autom ili motorom ići...al jbg. Apartment Dado, Poreč, Hrvatska WWW.BOOKING.COM Apartment Dado Poreč – Rezervirajte uz jamstvo najbolje cijene! Na Booking.com-u vas očekuje 13 recenzija i 44 fotografije.
  10. Što se tiče tog podsvjesnog straha...to imam i ja... Imao sam prije Suzuki RF 600R s kojim sam se razbio,polomljeno nekoliko rebara,pokidano rame,morao sam na operaciju i danas imam metalne kopče u tom ramenu. Motor totalka... Prošle godine sam kupio Yamahu,kao kompromis,jer supruga nije pristala na kupnju nekog sportaka opet. I skužio sam da sam do nekih 100-120km/h vrlo opušten,uživam u vožnji,preko toga počnem da stežem gripove,koljenima stišćem tank, nekako se ukočim,u početku to nisam uopće kužio,dok se nisam par puta uhvatio u tome. Sad otkako sam to skužio malo sam to "prerastao",opušteniji sam,ali opet tu i tamo skužim da to opet radim.
  11. Kolega,gdje je ovo stalo??? Zbog ove teme sam se i učlanio na forum....i sam posjedujem Dragstar 650 i nema mi ništa draže nego šarafati po njoj..
  12. Hvala. Preko tvoje teme sam i naletio na forum. Istraživao o Dragici malo i nađem tvoju temu.
  13. Hvala,dečki... Istina,super motor...nabavio sam ga bio jeftino(500€) jer je stajao neko vrijeme u garaži i nije htio upaliti,na kraju ispalo Švabo ga palio sa praznim rezervoarom. Sredio ga tip top i nažalost razbio se,nema ga više...ali bitno da je glava na ramenu. Sad napokon supruga malo smirila strahove i dopustila kupnju nove pile,ali pod uvjetom da bude chopper.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja