Jump to content

Moto Zajednica

Andrija Popovic

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Andrija Popovic's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Aham, tek sad vidim recenziju motora od Shoneta. Hvala na linku, sad cu pogledati !
  2. Naravno pomogli ste, sto se tice foruma nemam neko iskustvo sa upravljanjem istim. Dokle ne pohvatam malo ove stavke dje stoje i slicno, bice potrebno vremena.
  3. Ne kazem ja, ona izgleda odlicno. Ali hvalitet je pitanje, ne znam koliko moze da predje, kakvi su kvarovi itd...
  4. Pozdrav, interesuje me misljenje iskusnijih i starijih. Naime, planirao sam da u buducnosti kada budem imao dovoljno jak budzet kupiti jedan motor. Motor koji bi sluzio do grada, sa drustvom itd itd... Koliko sam gledao i trazio izbor zapala mi je za oko jedna peda, u pitanju je Peda TEK 250, interesuje me Vase misljenje o ovome motoru, i da li se isplati kupiti za te pare. Hvala u napred ! Peda TEK 125 i 250 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Peda TEK 125 i 250, 2020. godište, Enduro / Cross, vozilo prešlo 1 km, Beograd. Cena 1.650 € - Motori - Polovni Automobili
  5. Pozdrav svima, ja sam Andrija Popovic i dolazim iz Crne Gore. Trenutno ne vozim ni jedan motor jer jos uvjek nemam polozeno, naravno puno bi mi znacilo u slucaju da vi imate predlog za neki motor koji je za pocetnike i mladju populaciju, jer spadam u nju. Nadam se da cemo se fino druziti i djeliti razna misljenja o motorima. Pozdrav od mene!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja