Jump to content

Moto Zajednica

zerofckzgvn

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

zerofckzgvn's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. Ako mozes napisati samo koji model Yamahe i Benellia, posto nije ucitalo ili nije napisano. Hvala.
  2. Hvala na odgovoru TAZZ, konkretno me interesuje polovno, Naked. Kao sto sam naveo vec, vozio sam dosta Suzuki SV650, koji nazalost sa A2 u gradu ne mogu da vozim, pa trazim nesto slicno. Naravno, da je kvalitetno.
  3. Da je tako lako, majstor bi bio svako. I bez obzira da li ima ili nema, neke informacije su outdated, te ne skodi nikom da pita ponovo. Ako nemas sta pametno reci, preporucujem da ne govoris nista. Pozdrav, i sve najbolje, druze!
  4. Odradjeno, hvala na primedbi i dobrodoslici.
  5. Pozdrav ljudi! Ja sam Vanja, iz Novog Sada. Trenutno nemam u posedu nijedan motor, uskoro dobijam A2 dozvolu. Imam 22 godine. Vozim skutere i motore od malih nogu, najvise vremena proveo na SV650. Ukratko, ljubav ka motorima od malena, dosao sam ovde da zatrazim pomoc prilikom kupovine novog vozila.
  6. Pozdrav ljudi! Uskoro dobijam A2 dozvolu, pa me zanima koji motor bi mogli da mi preporucite. Vozio sam dosta motora od malih nogu, bez dozvole, konkretno najvise Suzuki SV650. I moram reci, jako mi se svidja kako motor funkcionise, pa bih da nadjem nesto takvo a da se uklapa u A2 kategoriju(35kW). Svaki predlog je dobrodosao, verujem da neko ima ideju sta bi moglo da se nadje. Hvala unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja