Jump to content

Moto Zajednica

ilke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu ilke

  • Rođendan 25.07.1970.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Smed. Palanka

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

ilke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. U Solunu sam video more Afrika, Stromova, Transalpova. Tamo se ocigledno dosta voze Enduro motori. Nasao sam cak i jednu Afriku 1995 po korektnoj ceni. Imali ko iskustava sa polovnim motorima iz Grcke
  2. Sa ovom izjavom apsolutno se slazem, a jos davno sam razmisljao da otvorim novu temu o vezi jednocilindrasa, hormona i povecane zelje za s..
  3. Nisam video na forumu temu koja pokriva ovaj nesto redji enduro kod nas. Trenutno tih motora ima dosta na oglasima, te me zanima misljenje poznavaoca i/ili vlasnika ovih motora o kvalitetu, potrosnji i ponasanju u voznji itd..
  4. 2200 eu nova cena hitno
  5. Opet idemo u prodaju, moze i zamena neki auto: bravo, brava, punto,corsa ili Stilo uz moju doplatu
  6. motor je jos na prodaju. dodajem jos jedan broj telefona, jer mi stari mozda nece biti u funkciji 060/586-3111 ilke
  7. Ako ti treba bilo sta iz italije javise na PP ili na mob 060/5863111. gomilu motora je moj drug dovezao odande.
  8. ilke

    honda vtr 1000 f ...

    Postoji Jedan Vtr 1000 u Oglasima na moto berzi za koji znam da je apsolutno perfektan, ali ga tip prodaje jer zivi u inostrastvu i vozi ga u srbiji 10-15 dana godisnje.
  9. AMA bas nista. Ove godine je kako sam cuo od ljudi prodaja teskoo isla. samo je bio skracen rep. i to je ljude odbilo. inace je masina bila verovatno bolja od mnogih u Srbiji. dao sam je za manje para nego sto sam misli ali nema veze. Nadam se da ce se kupac lepo voziti. otisla u Zajecar
  10. Motor sam registrovao pre mesec dana, uzeo zeleni karton i njime otisao u Evropu. Bez ikakvih problema me je nosio po Italiji, Sloveniji i Hrvatskoj. Ukupno nesto manje od 3000km za 12 dana. sem sto je lanac pri kraju, sve ostalo je radilo apsolutno savrseno. Motor je odradio zasta je kupljen i sada moze mirno u oglase. Izvinjavam se kupcima koje sam odbijao protekla 3 meseca, jer nisam znao da li cu uspeti da realizujem putovanje.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja