Jump to content

Moto Zajednica

Mateja123

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Mateja123's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Nije proverio sam sve je u redu tu, to gutanje knedle se pojavilo pri postavljanu novog karba dam mu malo gas gušne ga malo i nastavi normalno
  2. Ma reseno to do karburatora je bilo kupio sam nov sad ide kao lud nego se javio problem kad mu dam malo gas kao da proguta knedlu i nastavi da ide a kad drzim na malom gasu gasi se i posle se teze pali.Takodje kada mu dodajem gas kao da se cuje da negde izbacuje fazduh al sve je lepo zategnuto motor lepo radi i ide samo to nzm sta je
  3. Pozdrav.Opet ja vec sam postavljao temu za njega ali opet se nesto pokvarilo.Motor sam prao crevom i usla je voda u karburator i nije hteo gas do kraja da prima uopste ocistio sam karb i sad prima gas ali pola gasa i pun gas nema razlike motor je pre toga isao 60 sada jedva 40.Primetio sam da kada je hladan nece 30 da ide kada se zagreje ide do 40 ali isao je brzo (izgubio snagu) skoro su menjana cela glava (cilindar , klip, karike) filter goriva,vakum pumpa, karburator nov i ulje zamenjeno svecica nova.Ako neko zna nek napise u cemo je problem bio bih mu zahvalan!
  4. Moguce , odsraficu karburator da ga procistim i pusticu ga da radi malo
  5. Cao svima , imam sprint max 49cc kinez.Bio je do prekjuce na popravku majstor mu je zamenio celu glavu (cilindar , karike , klipovi) filter goriva i jos neke sitnice.posle nedelju dana krenem da ga perem sundjerom sve lepo i ukljucio sam crevo lagano kolko da spere i prebrisao sam krpom.Od tog pranja motor nece da ide vise od 30.gas radi sve dok mu ne dam pun gas posle kao da se gusi i muci se i usporava mi.Motor je pre toga isao 60.Stajao je 2 dana u garazu misleci da ce da se osusi ali idalje nista.Pogledao sam filter za vazduh , svecicu sve je uredno nema ni vode ni nicega.Ako neko zna nek pomogne !hvala unapred.
  6. Cistio sam i karburator takodje...
  7. Pozdrav, imam sprint max 49cc 4t kinez.Motor dobro pali ali na leru radi namerno sam povecava obrtaje i sam dodaje gas , takodje kada probam da mu dam gas on pocne da se gusi i to mnogo zvuci kao guuuh.Svecica zamenjena, filter goriva,pumpica,creva do karburatora.Ali idalje nema pomaka , stelovao sam i ler gas i smesu ali nista,idalje isto.Ako moze neko da mi pomogne bio bih mu zahvalan!
  8. Jesam danas,karburator je ociscen i pojacan je malo ler gas i smesa bolje radi ali idalje zvecka i ponekad nece dobro da upali
  9. imam sonic 50cc kineski skuter , imam ga mesec dana,kada stoji na leru kao da se muci cuka nekako i muci se da se ne ugasi al na kraj se ugasi.Povecao sam mu ler gas prvi dan dobro sutra ista stvar.Takodje u voznji kada krenem malo pa taman ono da krenem pun gas mslo ga ugusi na sekundu i ubrza se.Ako neko zna sta je problem nek napise.
  10. Imam isti takav skuter,kada krecem uvek se cuje to lupkanje lanca i kada je na leru oce nekad da cakce ali ne uvem.Ne znam sta je problem.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja