Jump to content

Moto Zajednica

Migas

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Migas

  1. A odakle si?Ako popravljas skutere imam ja 150cc ne pali.Pa Ako si blizu možemo se nešto dogovoriti
  2. Može li neko da mi kaže koliko časova teorije slušam ako polažem za A kategoriju a imam probnu B? Pričaju da se mora opet slušati 40 časova ako imam probnu B dozvolu. Znači onda bolje sačekati da prođe probna da uzmem redovnu dozvolu pa onda polagati za A da li ću onda slušati samo 7 casova?
  3. Polozio za B kategoriju u januaru i upisano mi je samo B kategorija,nema B1 i ne M kategorije. Da li će mi biti upisane kada istekne probna? Koliko se sećam iz testova imam pravo sa B kategorijom da vozim i tricikle ali to je valjda B1 kategorija a nema je upisano. Planiram da kupim tricikl Piaggio ali nisam siguran da li imam pravo da vozim to verovatno ne trenutno jer nije upisano u probnu.
  4. Odavno je ovaj post ali možda ćeš videti moje pitanje. Koje je to selo ako nije tajna da vidim ja sa tim dečkom da uradi meni skuter?
  5. Evo i ja sad procitah ovaj putopis posle toliko godina i mogu ti reci samo svaka ti cast,veliki respekt
  6. Pa to je odlicno onda, ispade mnogo bolje nego što sam se nadao. Još samo nešto ako ti nije problem. Što se tiče B kategorije, kako ide u tom slučaju ako je na primer izvozio časove odavno a nije slušao teoriju da li će morati da sluša sada teoriju? Ima par momaka ovde kod mene koji mi rekoše da te pitam.
  7. Bilo je pre 2016 sigurno.Odavno sam poceo ali silom prilika sam morao da prekinem.E pa ako je tako onda cu brzo zavrsiti,samo da nadjem potvrdu.A sta bi bilo da nemam dozvolu na primer,onda pretpostavljam da bih morao odslusati teoriju.
  8. Autosaobracaj nekada se zvala,u Svetozara Markovica ulici.
  9. Da,u pitanju je za A kategoriju.A casove nisam odslusao jer tada kada sam ja vozio casove nije bilo teorijske nastave zato i pitam da li cu trebati teoriju da slusam?
  10. Jedino tako,oni moraju imati.A mislis li da mi vaze ti casovi koje sam izvozio pre desetak godina?Teoriju pretpostavljam da cu morati da slusam.
  11. Pa samo u MUP-u mogu pitati posto ni onda a ni sad ne znam ko je bio vlasnik. U svakom slučaju hvala ti puno na odgovoru.
  12. Druze, rečeno mi je ovde da se tebi javim jer ti ćeš znati odgovor na moje pitanje. Pre nekih desetak godina sam započeo polaganje i izvozio sve časove ali zbog nekih nepredviđenih okolnosti morao sam prekinuti polaganje. Međutim u međuvremenu da auto-škola se zatvorila znači ne postoji više niti imam bilo kakav kontakt sa bilo kim iz te auto škole. Kako da nađem ja papire pošto ta auto škola više ne postoji? Imam jednog prijatelja koji drži svoju auto-školu nastavio bih sad kod njega u auto-školi rekao mi je da donesem samo papire iz stare auto škole da ne bih morao ponovo da vozim časove. Možeš li mi reći gde da nađem ja te papire?
  13. Pa zatvorena je autoskola, bukvalno ne postoji više a instruktor koji mi je bio je nažalost preminuo a više nemam niciji kontakt iz te auto-škole.
  14. Jel zna neko od dodjem do papira iz auto škole koja je zatvorena pre duže vremena. Počeo sam polažem tada pa zbog nekih problema Morao sam da prekinem. Međutim ta auto-škola se u međuvremenu zatvorila i sad gde uzeti papire pošto sam sve časove već izvozio A u drugoj auto-školi mi traže te papire kao dokaz da sam izvozio časove.
  15. Jel zna neko od dodjem do papira iz auto škole koja je zatvorena pre duže vremena. Počeo sam polažem tada pa zbog nekih problema Morao sam da prekinem. Međutim ta auto-škola se u međuvremenu zatvorila i sad gde uzeti papire pošto sam sve časove već izvozio A u drugoj auto-školi mi traže te papire kao dokaz da sam izvozio časove.
  16. Da,ide osetno bolje.Pa evo na primer ja sam preko 100 kilograma i na najvećoj uzbrdici stanem i kreće bez ikakvih problema čak i ne gusi se ni malo.
  17. Pa na izgled su isti e sad ne znam koja dizna je unutra nisam ga otvarao fabrički je sve. Jedino što mi je prodavac rekao kada sam kupovao da je to jači karburator od 18 milimetara nije klasični od 16 i da je bez blokade mada nisam siguran na sta je mislio. Može biti da je zbog toga možda.
  18. Moguce da je zbog vremena a i mozda sam malo vise uzbrdo vozio a makadam je bio mada nije to nesto puno vise.U svakom slucaju posle nekoliko sipanja videcu prosecnu potrosnju jer tek je prvo sipanje posle zamene karburatora.
  19. Vidim da se ovde nije dugo ništa pisala Pa hajde da napišem ja nešto to jest da pitam. Imam skuter Orion craus koji je kitovan na 80 kubika. Malo me brine potrošnja inače troši oko 4l a 4t masina. Kupio sam nov karburator i otkako sam kupio njega Potrošnja je oko 4 L a inače pre toga sa starim karburatorom je bila oko 3l. Inače vozim ga i po makadamu a inače i preko 100 kg sam. Da li je to normalna potrošnja ali napominjem da je trošio oko 3l sa istom vožnjom pre zamene karburatora.
  20. Samo da se javim da kazem da sam sredio skuter,sad pali i radi kao sat. Sredio sam ga pre duže vremena ali nisam imao vremena da ulazim da se javim.A inace nisam mogao da podesim smesu zbog filtera vazduha.Ocistio filter samo i sad radi super.Hvala svima na pomoci.
  21. Opet ja ljudi,upalio je skuter posle duzeg vremena ali može li mi neko reći šta se dešava pa ne mogu da podesim smešu kako treba? To jest podesim sve kako treba kada je vruć ali kada je hladan i prvi put kada pali neće da upali odmah,ne može lako da sastavi da upali.Ne znam moze li biti problem ono crevo što izlazi iz karburatora i ide u airbox tu propušta malo vazduha mrda se to crevo nije baš zaptiveno kako treba. Ne znam šta može biti još problem pošto lepo ga podesim dok je vruć ali kad je hladan neće nikako da sastavi da upali odmah.Inace 4t skuter je u pitanju.
  22. Majstor kaže da je proverio rezervoar i da je čist E sad kako je proveravao ne znam a slavinu onu gore što otvara i zatvara je promenio i stavio novu tako da slavina nije a Takođe nisu ni creva jer i creva su nova. Proveriću Da li je dizna ako bude da jeste onda je najverovatnije filter prljav iako sam filter menjao pre nekih par meseci možda. Ako ne bude ništa od toga ja onda stvarno više ne znam šta može više biti osim i svećice možda ali i svećica je isto menjana pre par meseci kao i filter
  23. Zdravo ljudi. Imam problem sa paljenjem na Orion crausu. Naime bio je kod majstora par dana majstor ga je kao uradio I pregledao sve sve je Ok i bilo je OK kad sam ga doterao kući taj dan radio super međutim sutradan kada sam hteo da ga upalim neće i neće znači nema šanse šta god da sam pokusao. Probao sam i sa start sprejem naprskam i on upali radi 2 sekunde i ugasi se i svaki put tako kad radi 2 3 sekunde dok ima tog spreja i ugasi se.Zvao sam majstora on kaže proveri dizne. Da li je moguće da je zapušilo baš toliko da ne može da prolazi uopšte a on je čistio dizne dan pre toga a posle toga sam vozio bukvalno možda 20 km ne više. Meni se čini kao da skuteruopšte ne dobija gorivo a goriva ima pun rezervoar. Zna li neko Šta može biti?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja