Jump to content

Moto Zajednica

Migas

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Knić
  • Motocikl
    Sprint explorer 150

Poslednji posetioci profila

331 profile views

Migas's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

3

Reputacija u zajednici

  1. A odakle si?Ako popravljas skutere imam ja 150cc ne pali.Pa Ako si blizu možemo se nešto dogovoriti
  2. Može li neko da mi kaže koliko časova teorije slušam ako polažem za A kategoriju a imam probnu B? Pričaju da se mora opet slušati 40 časova ako imam probnu B dozvolu. Znači onda bolje sačekati da prođe probna da uzmem redovnu dozvolu pa onda polagati za A da li ću onda slušati samo 7 casova?
  3. Polozio za B kategoriju u januaru i upisano mi je samo B kategorija,nema B1 i ne M kategorije. Da li će mi biti upisane kada istekne probna? Koliko se sećam iz testova imam pravo sa B kategorijom da vozim i tricikle ali to je valjda B1 kategorija a nema je upisano. Planiram da kupim tricikl Piaggio ali nisam siguran da li imam pravo da vozim to verovatno ne trenutno jer nije upisano u probnu.
  4. Odavno je ovaj post ali možda ćeš videti moje pitanje. Koje je to selo ako nije tajna da vidim ja sa tim dečkom da uradi meni skuter?
  5. Evo i ja sad procitah ovaj putopis posle toliko godina i mogu ti reci samo svaka ti cast,veliki respekt
  6. Pa to je odlicno onda, ispade mnogo bolje nego što sam se nadao. Još samo nešto ako ti nije problem. Što se tiče B kategorije, kako ide u tom slučaju ako je na primer izvozio časove odavno a nije slušao teoriju da li će morati da sluša sada teoriju? Ima par momaka ovde kod mene koji mi rekoše da te pitam.
  7. Bilo je pre 2016 sigurno.Odavno sam poceo ali silom prilika sam morao da prekinem.E pa ako je tako onda cu brzo zavrsiti,samo da nadjem potvrdu.A sta bi bilo da nemam dozvolu na primer,onda pretpostavljam da bih morao odslusati teoriju.
  8. Autosaobracaj nekada se zvala,u Svetozara Markovica ulici.
  9. Da,u pitanju je za A kategoriju.A casove nisam odslusao jer tada kada sam ja vozio casove nije bilo teorijske nastave zato i pitam da li cu trebati teoriju da slusam?
  10. Jedino tako,oni moraju imati.A mislis li da mi vaze ti casovi koje sam izvozio pre desetak godina?Teoriju pretpostavljam da cu morati da slusam.
  11. Pa samo u MUP-u mogu pitati posto ni onda a ni sad ne znam ko je bio vlasnik. U svakom slučaju hvala ti puno na odgovoru.
  12. Druze, rečeno mi je ovde da se tebi javim jer ti ćeš znati odgovor na moje pitanje. Pre nekih desetak godina sam započeo polaganje i izvozio sve časove ali zbog nekih nepredviđenih okolnosti morao sam prekinuti polaganje. Međutim u međuvremenu da auto-škola se zatvorila znači ne postoji više niti imam bilo kakav kontakt sa bilo kim iz te auto škole. Kako da nađem ja papire pošto ta auto škola više ne postoji? Imam jednog prijatelja koji drži svoju auto-školu nastavio bih sad kod njega u auto-školi rekao mi je da donesem samo papire iz stare auto škole da ne bih morao ponovo da vozim časove. Možeš li mi reći gde da nađem ja te papire?
  13. Pa zatvorena je autoskola, bukvalno ne postoji više a instruktor koji mi je bio je nažalost preminuo a više nemam niciji kontakt iz te auto-škole.
  14. Jel zna neko od dodjem do papira iz auto škole koja je zatvorena pre duže vremena. Počeo sam polažem tada pa zbog nekih problema Morao sam da prekinem. Međutim ta auto-škola se u međuvremenu zatvorila i sad gde uzeti papire pošto sam sve časove već izvozio A u drugoj auto-školi mi traže te papire kao dokaz da sam izvozio časove.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja