Jump to content

Moto Zajednica

pekapele

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: pekapele

  1. Pozdrav društvo... Potrebna mi je pomoć oko pronalaženja senzora brzine-speedometer sensor sender za shadowku 1997 godište.Gde da potražim ,neki kontakt i da li neko zna tačnu oznaku tog dela.
  2. [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] Godište 1999 b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:Vozim ga tek mesec dana. b]3. Sta mi se dopada:[/b]Pošto sam početnik sa svojih 50 godina izuzetan za prvi izbor motora na kom cete se uhodati i ,,uvozati".Odmah se stopiš sa njim,nisko težište, jako lak za upravljanje i izuzetno lep motor,bar meni. ]4. Sta je moglo biti bolje:[/b]I meni se čini da je malo lenj na zadnjoj kočnici i to je sve za sada što bih prigovorio. ]5. Moj utisak:[/b Za početnike i one koji žele da uživaju dok voze svaka preporuka.Nije to motor za jurcanje,najlepse se vozi sa 70-80 km/h.Maksimalno ide oko 120 ,dalje neće. Udoban,mali potrošač i lak za odrzavanje.
  3. Pozdrav druze.Pele je iz Temerina.Posto sam nov u ovome,msm imam 50 godina a sad kupio prvi motor i to motor koji sam video da i ti vozis ili si vozio suzuki marauder 250.Interesuje me kakav je motor po tebi i na sta treba da obratim paznju.

  4. Pozdrav svima.Pele iz Temerina.:Imam 50 godina i citav zivot sanjam da vozim motor ali nikad da kupim.I najzad sam pre neki dan kupio sebi prvi motor,nadam se ne i poslednji, suzuki marauder 250.Polako se klackam i uzivam u voznji.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja