Jump to content

Moto Zajednica

buster358

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    LML Vespa T5 150, Kymco Super 8 125

Poslednji posetioci profila

331 profile views

buster358's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. I mene jako zanima jer će jedan od ta dva sigurno biti sledeći
  2. Dok ne uvezu Visa R-a pogledajte u jednoj beogradskoj radnji DAYTONA DY 125 RS EFI, sasvim slučajno sam naleteo na njega i iako na prvi pogled deluje još siromašnije (po izgledu i plastikama) od Visa R ipak ima ovo EFI na kraju. Prodavac kaže da se ovi Daytona u Grčkoj prodaju ko ludi, e sad da li je zato što su jeftini ili što su i kvalitetni to već neko drugi nek odgovori ko se razume u tu tematiku
  3. @Satelis Baš te Koso sam gledao na Louis.de Hvala na informaciji
  4. Da li je neko pokušavao da ugradi grejače ručica na 125cc 4t skuter ? Može li to struja 125cc da izdrži pošto bih ugradio u svog Kymca ?
  5. Opet ja, sa možda ponovljenim pitanjem. Završio sam kupoprodajni ugovor sa prodavcem (koji ima ovlašćenje) i sutra treba da podnesem poresku prijavu za prenos vlasništva pa mi treba informacija šta sve od dokumenata moram da imam. Koliko sam shvatio EDIT: Podneo sam zahtev i priložio - PPI4 obrazac - 1 kupoprodajni ugovor - kopiju ovlašćenja koje je vlasnik dao čoveku koji mi je prodao motor - očitanu saobraćajnu - kopiju moje lične karte kao kupca pošto nema čip Iako mi nikako nije jasno kako sam ja podneo zahtev kao kupac sa ovlašćenjem od prodavca, tačnije šta će sada pisati u rešenju ko je podneo u čije ime i na osnovu kog ovlašćenja ali uglavnom sada čekam do 25. da mi izdaju rešenje koliko treba da platim.
  6. Da li neko zna proceduru registracije vozila uvezenog iz inostanstva, kod nas u oglasima poznatije kao "Na ime kupca" ? Šta sve treba od papira i ugovora priložiti ? Da li tu treba imati/proveriti neki papir da ne bih došao u situaciju da mi kažu ne možete da registrujete vozilo zbog toga i toga ?
  7. buster358

    LS2 ili MT

    Posle godinu dana korišćenja MT Thunder 3 kacige iskustva su na kraju ne baš tako pozitivna. S obzirom da sam prešao sa Jet kacige u početku mi je delovala super po pitanju buke ali vremenom se ispostavilo da nije baš tako. Kada nema vetra poprilično je bučna pri brzinama preko 70km/h, kada ima vetra ili ako je otvoren gornji lufter buka je nepodnošljiva. Na to sve kada se doda i komunikator sa strane, ne zna se odakle sve ne duva kroz kacigu + još veća buka. Kao što reče neko pre, kada se otvori vizir kaciga pišti samo tako. Buka se poprilično smanjila kada sam stavio pinlock ali i dalje nije to to (možda je to utisak jer sam se zasitio kacige) tako da sledeću svakako planiram LS2 koju ni sam ne znam zašto nisam uzeo kao prvu fullface.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja