Jump to content

Moto Zajednica

MilosK

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

MilosK's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da znam... Usli pundravci pa bih brze bolje odmah sve... Hocu sacekacu pa natenane... hvala...
  2. MilosK

    Peda x road 125

    Pozdrav ljudi! trazim pocetnicki motor(naked) do 125 , gradska voznja. Budzetu do 1000 ovaj model(2019.god.) savrseno odgovara. Ima li neko iskustva vezana za ovaj model? Ps: znam da bije los glas pedu, ali ne znam zasto? Hvala unapred!
  3. Hvala, bolje Vas nasao! Iskreno najveci problem je limitiran budzet, odnosno i tih 100,150e vise za A2 mi je presudno. Tako da je A1 jedina moguca opcija ako zelim ista da vozim ove sezone. Laku cu za sledecu sezonu(makar se nadam).
  4. Pozdrav! Unapred se izvinjavam ako sam oduzio, jednostavno ne znam kome bih se obratio. Nemam apsolutno nikakvih iskustava vezanih za motore,niti sam vozio, niti sam vozen bio, zelja mi se probudila i zelim da upisem A kategoriju. Iako imam dovoljno godina za A2, poceo bih sa A1, jer mi pre svega treba nesto za gradsku voznju, od tacke A do tacke B a 125 mislim da to zavrsava, takodje i svaki dinar mi je bitan. Budzet za opremu i casove sam osnovao, a za samu masinu mi je 1000e. Odlucio sam se za naked. Na oglasima sam za te pare nasao godinu dana stare peda x road. Utisci su razliciti i los glas ih dosta bije. 1) Da li ,ili zasto ne, se isplati uzimati? 2) Za taj (smesni) budzet sta mogu naci? 3) Koliko je realno opasna gradska voznja(Bg), jer mi nije svejedno i strah je priznajem,prisutan. Unpred hvala!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja