Jump to content

Moto Zajednica

Lazar93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    172
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Lazarevac
  • Motocikl
    Kawasaki Zephyr 550, Yamaha XTZ750 SuperTenere

Poslednji posetioci profila

381 profile views

Lazar93's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

162

Reputacija u zajednici

  1. Koliko je kostalo zadovoljstvo, ja moram odradim uskoro pa da znam koliko para cu dati. Hahahaha
  2. Pukla je ona mala, velika je ok ali bih je svakako menjao. Ali me cudi, pre su dolazile uz filtere...
  3. Pozdrav ljudi, Kupih filter za ulje a ne dobih o-ring gumice za njega a naravno ona mala je pukla. Gde bi imao poruciti to? Ili da jurim bilo koje o ring gumice.
  4. Zahvaljujem na setu za gumice. Zvacu ih pa cu poruciti. Pa gledao sam i nije mi se cinilo, ali cu svakako morati da rasklopim sve apsolutno i da vidim gde je problem. Klipovi su mi stari bili osteceni, zamenio sam ih sa drugim polovnim ali nisu ni oni bili nesto najbolji, svakako moram naci negde i klipove nove pa da izmenjam sve da budem siguran da je to sve okej.
  5. Ma sve vec to radio i opet curi. Svakako moram da rasklapam sve pa cu ponoviti ali ovaj put bih pokupovao sve novo da to bude tip top. Hvala svakako za savet za delove od DR650.
  6. Pozdrav ljudi, Problem sa curenjem ulja na kocnicama. Naime, i nakon zamene gumica, novih, i vracanja starih i stavljanja drugih klipova opet mi pusta ulje ali toliko da nisam ni primetio sve dok mi nije samo propala kocnica u voznji. Elem, gledam sad da nabavim kompletno nove klipove kao i gumice i sve. Znate li gde bi to moglo da se nabavi a da nije WeMoto i E-bay(koji na kraju opet stizu delovi od WeMoto-a), da li ima kod nas neko da moze da se poruci pa da stigne? Bilo kakav savet u vezi problema, dolazi u obzir.
  7. Upravo to. Vidjao sam po grupama ali nema niko da mi odgovori barem sa nekim crtezom ili nesto. Jer mi je ideja da ih napravim, imam opciju da isecem sve lepo na plazmi i da izgleda odlicno. Ee, to me interesuje. Znaci moze direkt na akomulator, osigurac, prekidac i to je to.
  8. Odlicni su. Hahahhaa To okej, za glavne farove ide klasican dzek H4. Nego me za njih, glavne farove, interesuje kako napraviti nosac. A za ove pomocne, ne znam odakle bih izvukao struju.
  9. Prikacim gde? Ove cu uzeti. UNIVERZALNI LED FAR ZA MOTORE SA NOSACEM 30W LED MOTO FAR – Xenon Sijalice, Led Oprema, Auto multimedije XENONSIJALICE.RS
  10. I ovo, dobro dodje, jer ne znam kako bih izvukao struju za njih, a svakako hocu da ih ugradim. Ali mislim na glavne farove, njih bi menjao na led oociju. Ovog tipa: https://xenonsijalice.rs/univerzalni-led-far-za-motore-15cm-50w-led-moto-far-2/
  11. Pozdrav ljudi, Imam ideju da ubacim led farove na tenericu. E sad, nasao sam u Beogradu da se uzmu farovi ali me interesuje nosac. Da li je mozda neko to radio? U smislu da ima vec nosac za led farove pa da vidim kako to izgleda. Da li prepravljati postojeci nosac i kako? Cisto da bih stvorio neku sliku kako i sta a i sto se tice struje, treba li neka prepravka, obzirom da po ovome vidim da ide dzek na dzek(mislim na farove). Bilo kakvo misljenje, savet ce dobro doci.
  12. Jeste kopija. Pa pazi, ja sam porucio bas dosta delova sa WeMoto-a tokom sredjivanja, kvalitetni delovi a nisu me bog zna sta odrali za carinu i stavrno je stizalo za relativno kratko vreme.
  13. Ja sam svojevremeno gledao u Plattneru i u Barelu, original je oko 10k dinara i ceka se dve nedelje. Ali sam se sad ponovo uhvatio da gledam i nadjoh na WeMoto-u za 30eur ali se i to ceka. Ovde kod nas ne znam gde bih trazio uopste, polovnjake sam izvrteo sve koje sam imao ni jedan nema. Ako znate nekog, javljajte.
  14. Ljudi, ajd' pomognemo coveku. Ko je u blizini Zlatibora a svi imamo 17-icu u steku...
  15. Meni je isto blizu, nista se ne desava niti imam ikakvih problema. Ne greje se maltene uopste
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja