Jump to content

Moto Zajednica

Olga Milovanov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    7
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Gs 1200

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Olga Milovanov's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala svima, hvala jednom članu ovde za kontakt doktora za ove stvari....ali koja je ovo profi organizacija odradila da bog sačuva. Pouka samo jedna ovlašćeni servis pri kupovini i ništa drugo.
  2. I u proveri stoji da ne postoji potraga za njim u mup-u a oni opet su kako u istom rekoše u bazi sa interpolom i da je nemoguće da za ovolike godine ne bude otkriven. To su mi inf od danas. Takođe imali su sličan primer da se po vinu motor vodi na Novom Zelandu a opet bmw...Cccccc
  3. 25.03.2014 bio na carini kod nas....kupljen u Minhenu i iz Nemačke uvežen.
  4. Tako je....ovo samo smrdi na utaju poreza u samoj fabrici....jer kontam da im se promet broji po brojevima šasije tj to je broj prodatih modela. A oni mangupi dupliraju broj i pošalju ga na drugi kraj sveta da se slučajno ne bi našli u istoj zemlji. Mislim jedino mi to logično¿¿¿???
  5. Ljudi ključ nije stavljen na motor...odrasla sam na njima ( da ne bude "et plavuša neka 100%" )....otac zakleti motorista. Mart 2014 carinska deklaracija. U carinskoj i saobraćajnoj brojevi bez omaške, u proveri u mup-u bez greške ali po broju šasije u BMW bazi motor je napravljen 2016 u avgustu i prodat u Meksiku 2017. Po broju šasije ne odgovara ni paket opreme, ni boja, ni broj motora. Znam kad je i doteran iz Nemačke bio pojam. Tip ako je i kada imao vremena da ga vozi...nepunih 20.000 na satu. Ali na poručivanju delova za mali servis tip ispali da je motor 2017 po broju šasije, kod momka koji ima bazu isto i saznam za ostale podatke. Mislila sam eto neko imao ili čuo nešto slično jer osim da je neka mulja direktno iz BMW-a ništa drugo nema logike. Izvinjavam se ako smorih. Poz drugari
  6. Pozdrav dečaci....pozdrav i devojke znam da nas ima. Naime želela bih ako bi neko mogao da pojasni situaciju da je motor koji gledam da kupim 2013 godište a po broju šasije vodi se u bmw-u kao 2016 i da je rađen za američko tržište i 2017 prodat u Meksiku. Napominjem da je uvežen kod nas 2014 god i da je od tada uredno registrovan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja