Jump to content

Moto Zajednica

Robilaza

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Bajmok
  • Motocikl
    Honda Shadow vt 600c

Robilaza's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

11

Reputacija u zajednici

  1. Svog imenjaka sam upoznao 2019. Pravio mi je auspuh za ER5. Istini na volju nisam znao ni šta tačno želim, samo sam mu rekao da ne bude previše glasan i napadan. Robert je naravno odmah znao šta bi najbolje leglo mom motoru, i vizuelno i akustički i prepustio sam mu u potpunosti odluku. Takoreći išao sam na slepo poverenje u čoveka koga nikada nisam ni upoznao. Krajnji rezultat je prevazišao sva moja očekivanja i nadanja. Mala Kawa je dobila zvuk kao da je duplo veći motor. Posebna priča je završna obrada. Tu me je i najviše oduševio. Apsolutno nikakva zamerka se nije mogla naći. Svaki var, sastav su bez preterivanja savršeno odrađeni. Bio sam kod njega nekih 2 sata da mi montiraju auspuh. Tada su se odrađivali jos neki završni detalji i kad sam video kako vari i naknadno polira var, ostao sam bez teksta. Da ne dužim dalje, opšti konsenzus je da je čovek pravi umetnik i tu se samo mogu složiti. Dakle za više nego skromnu cifru se dobije proizvod koji izgleda svetski. Pri tom je za razliku od velikih imena svaki auspuh pravi ručni rad, svaki je unikat i priča za sebe. Motor sam prodao i sada se kajem što nisam skinuo auspuh, da se urami i okači na zid.
  2. Po meni većina ljudi na skuterima koje srećemo po ulicama ih vozi iz potrebe. A ima i verovatno solidan broj vozača klasičnih motora na koje se to odnosi. Dakle nisu zaljubljenici. Motor koriste umesto bicikla ili automobila, tako da ni sami sebe ne smatraju bajkerima, motorašima, motociklistima ili kako god već. Samim tim ni ne znaju, a i ne zanima ih neka "bajkerska" kultura. Većina takvih bi gledala u čudu kada bi ih pozdravili sa spuštenom ispruženom rukom i dva prsta. Zbog toga ne pozdravljam skutere, nije nekultura ni arogancija.
  3. Mislim da to nece biti problem. Ne mora da se nasloni u potpunosti, dovoljno je da malo podupre donji deo ledja. To je bar teorija.
  4. Supruga se na zalost ne slaze. A i mnogo je udobnija voznja za oboje sa naslonom. Kada bih se vozio iskljucivo sam sigurno ne bih ni razmisljao da kupim sissy bar.
  5. Pozdrav, Odnedavno sam vlasnik jednog lepog primerka Honde VT 600 Shadow. U potrazi sam za nekim manjim i elegantnijim sissy bar-om. Posedujem fabricki ali mi se ne svidja kako izgleda na motoru, previsok je i (po mom ukusu) narusava liniju motora. Da li neko zna gde se moze naci manji naslon za suvozaca ili da li neko moze napraviti, takoreci po meri? Nesto poput ovoga:
  6. Za sada ja Kawa, a nadam se da će u skorije vreme biti neki DragStar ili slično.
  7. Pozdrav svima. Zovem se Robert, iz Bajmoka sam, okolina Subotice. Trenutno sam na Kawasakiju er5 ali se nadam uskoro na nekom kruzeru. Vozim motor 11 godina ali sa relativno malom kilometražom. Na forumu sam našao pregršt korisnih informacija i saveta i nadam se da ću i sam moći doprineti na neki način.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja