Jump to content

Moto Zajednica

Perduh

Članovi
  • Broj tema i poruka

    21
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Perduh

  1. Perduh

    CFMOTO 800NK

    Hej cao @mick Kako da budem siguran koja je serija OVAJ motor? Kapiram prva ili druga ali velika je razlika koliko vidim iz tvog posta
  2. Perduh

    CF Moto 650NK

    Cao drustvo, da li je nekome poznat OVAJ motor? Uglavnom je dilema izmedju novog cfmoto i polovnog japana, meni je izmedju ovog polovnog i er6n-a 2006-2007 sa 30k+ na satu Sta mislite?
  3. E hvala na odgovoru, super sto izgleda dobro na slikama za sada, planiram da ga pogledam ovih dana, cena je vise realna nego sto je niska mnogo traze za ove starije modele, 3000+ je okej za 2009+ “facelift” kao tvoj 3300e je dobra cena za 2010. ima ovaj isti prodavac prelep beli slicnog godista za 3400e ali bez abs-a pa otpada..
  4. Kawasaki ER6 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki ER6 ABS, 2007. godište, Naked, vozilo prešlo 32000 km, Beograd. Cena 2.800 € - Motori - Polovni Automobili Da il neko vidi neke mane na prvi pogled po slikama ili mozda ima iskustva sa ovim prodavcem?
  5. U Bajinoj Bašti i dalje izdaju po starom, upravo sam bio u supu kažu ne znaju oni ništa nisu ništa dobili
  6. Odakle je ta informacija o 1.9? A za lekarski, radi ga ponovo ako zatreba… Ja radio vec 2 puta i istice mi krajem septembra opet, nije skup.. cekam usvajanje zakona da podignem dozvolu
  7. Pozdrav Moze li neka preporuka za servis na Karaburmi ili Mirijevu, eventualno nesto u blizini U pitanju je BMW F650 GS, imalo bi malo vise posla s obzirom da je stajao preko godinu dana.
  8. Nemam nikakva iskustva, odlučio sam da ne podižem svoju dozvolu za sada, imam potvrdu da sam položio i lekarski koji važi do oktobra pa ću sačekati razvoj situacije sem ako baš ne kupim i motor i opremu uskoro
  9. Nažalost ništa novo i sprečiće te ako se ne promeni dok položiš… Nadamo se svi da će uskoro da se usvoji
  10. Da li ima ikakvih novosti oko ovoga? Imam završen vozački već par meseci ali nisam vadio dozvolu, danas saznajem ovo i odlučujem da čekam izmenu zakona jer još nemam motor..
  11. Poz drustvo zna li neko nesto o ova dva motora slucajno? Ako nista bar da mi na osnovu slika kaze bar nesto sto bi prevagnulo Sem cinjenice da kostaju vise nego pre 5 godina modeli sa mnogo manje kilometara, al nemam nista od kukanja 1. Prvi 2. Drugi
  12. Kupio juče five rs2 rukavice, dao mi čovek dobar popust na poslednji komad, spreman za pomoć i savet, jako pozitivno iskustvo.
  13. Pozdrav ljudi, ovo je ocigledno prava tema za izbor obuce U dilemi sam duboke patike ili poluduboke cizme. Tacnije izmedju ova 2 modela se u barelu dvoumim. IXS Duboke Patike Gianni Falco Poluduboke Cizme Treba mi best buy opcija, za leto i malo hladnije, najbolji odnos prakticnosti i zastite. Razlika u ceni je zanemarljiva, zanima me koliko vise zastite dobijam u ovim cizmama u odnosu na patike? Ako nije bas previse znacajna razlika, pre sam za patike zbog prakticnosti ali dosta sam na forumu citao da su patike (cak i duboke?) jako slaba zastita. A mislim da su ove cizme trenutno odlicna ponuda. zaahvaljujem!
  14. Za sve ove sam po forumu manje vise reci hvale citao, MT je dobar odnos ulozeno-dobijeno, HJC i LS2 uglavnom jako hvaljene, bas mi treba nesto da prelomim.
  15. E zahvaljujem puno, vucem na tu kombinaciju ali sam cekao neku potvrdu od iskusnijeg, ovim sam prevagnuo. Javljam utiske cim ih budem imao.
  16. Hvala na odgovoru, video sam je vec ali sam je precrtao zbog 3 zvezdice na sharp testu. Kao laiku to mi je bio neki logican potez, da ostavim ove 4 koje imaju 4 zvezdice a nju izbacim, mozda sam pogresio?
  17. Pozdrav! Da ne otvaram novu temu sa istim naslovom ukljucicu se ovde Kaciga do 15000, sve sam vec pretrazio i odvojio konkretne modele, svi imaju 4 zvezdice na sharp testu i cene su priblizne. Da li je onda manje vise svejedno koju cu uzeti samo da gledam da mi sto bolje odgovara na glavi, ili ipak postoje neke razlike koje biste vi naglasili za ove modele? Dizajn naravno manje vise zanemarite, vodim se tim da bude sto sarenije zbog vidljivosti, u najgorem slucaju da ne bude crna cela. HJC CS-15 LS2 STREAM EVO MT THUNDER 3 MT BLADE 2
  18. Evo jos jedno pitanje, koliko je i po cemu ova SEVENTY DEGREES SD-JT32 losija od JT44? Gledao sam i na zvanicnom sajtu specifikacije i sve su iste, JT32 je trenutno na lepoj akciji i ova cena + ledjni protektor da dokupim bi mi bas lepo leglo. Jedino nisam siguran da li ima skidajucu postavu ako zna neko? Ima malo vise crnih elemenata ali i dalje je dovoljno svetla po meni. Pa da odlucim danas-sutra izmedju njih dve i one Shima
  19. Hvala na brzom odgovoru! Pogledah Revit Torque, cak i army-siva boja je dosta tamna, zaboravio sam da naglasim da bih sto svetliju gledao bas zbog toga sto sam citao u ovoj temi i na forumu uopste. A sa popustom (ako jos vazi) izadje 16700 sto mi je vec previse ako uzmem u obzir da moram dokupiti ledjni protektor. Revit Eclipse svakako odbacujem ako nema nikakvu postavu. E ova Shima X-mesh je odlicna, za 18000 sa ledjnim + odlicno izgleda, iako je crna razmotricu je a svakako cu da odem da probam JT44 jer nisam ni mrsav ni visok (180/78)
  20. Pozdrav svima! Dvoumim se izmedju dve jakne, pomenuta SEVENTY DEGREES JT44 i REVIT ECLIPSE. Procitao sam celu temu, koliko sam razumeo JT44 je za ovaj novac sasvim solidna jakna ali da ocekujem dodatne 2-3 hiljade za tvrdi ledjni protektor? Je l to znaci da je ovaj sto ide uz nju dosta los? Takodje, postava koja ide uz JT44 koliko sam razumeo je okej za malo hladnije vreme? Da li neko ima iskustva sa ovom Revit jaknom, sa kojim protektorima dolazi i da li ima neku skidajucu postavu? Nadam se da je ovo okej tema za ovakvo pitanje. Zahvaljujem!
  21. Hvala lepo. Bice posebna tema u nekom narednom periodu, volim detaljno sam da istrazim sto vise stvari. Ali eto danas sam postavio pitanje u Raptor SPT 350 temi za jedan odlican oglas pa polako.
  22. Pa da probam da ozivim temu jednim prelepim Raptorom. Sprint Regal Raptor SPT 350 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Sprint Regal Raptor SPT 350, 2009. godište, Naked, vozilo prešlo 4500 km, Negotin. Cena 1.100 € - Motori - Polovni Automobili Da li je ovaj slucajno od nekoga sa foruma ili je mozda bio pre? Da li je realno da ima 4500km? Smatram ga trenutno najboljom A2 kupovinom na oglasima ovako na prvi pogled naravno.
  23. Kako pravila foruma nalazu, red je da se kratko predstavim. Zovem se Nikola, dolazim iz Bajine Baste a apsolvent sam Ekonomskog fakulteta u Beogradu, tako da zivim na toj relaciji. U potrazi za prvim motorom sa A2 dozvolom, precesljao sam internet i ovaj forum uzduz i popreko. Tu se javila i potreba za ponekim pitanjem u par tema sto je dovelo do registracije. Tako da od mene ocekujte temu sa konkretnim pitanjima, a ono sto mi najvise treba je misljenje mnogih iskusnih clanova ovde. Veliki pozdrav za sve.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja