Jump to content

Moto Zajednica

Monev

Članovi
  • Broj tema i poruka

    15
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Monev

  1. Zdravo, imam motor kineski 2t Jonway 28N, stavljen kit 70ccm i sportski auspuh pa ovako motor je isao 80kmh znaci strelica zakove na 80kmh i motor digne 11k obrataja skoro 12k, e sad pre jedno 1 mjesec, motor malo teze ide do 80kmh i jedva dize 9k obrataja, vise variraju oko 8400 pa opafne na 8200 pa ponobvo podigne i tako to, e sad isto se pojavio i ovo sto cu vam pokazati u snimku motor kao preskace neki takt nmp, kao vm vm vm... Dobar start ima i po ugotnice ide 50/60 nije nista tu izgubio. LINK VIDEA DE SE CUE TAJ ZVUK:
  2. Zdravo, pre sbega menjao sam klip cilindar i deklu na mom skuteru 72ccm.Isto tako menjao sam i auspuh, stavio sam Bullet, karb je mikuni 16mm sa 72mm diznu, dali sad mogu staviti sportski filter i dali bi dobio nesto, i dali ima potrebu menjati diznu ili karb? Hvala. Inace u pitanju je kineski skuter marke Jonway 28c 2t
  3. Ovako auspuh mi je zapusen
  4. Ovako karb je mikuni da 16mm dizna 72 svjecicu posle cu slikam.
  5. Ovako u ponedeljak teram ga kdo majstora sa koji smo menjali klip celindar glavu rolne i lamely kazeprvo da smoproverili rolne pa posle klip i celindar dal je sve ok. Tako da napisacu sto je bilo.
  6. hmm neznam nebi trebalo, mogu to nekako proverit ? ili srediti ?
  7. jozza ovako kineski kit onaj jog 72ccm, ulje sam pre toga stavljao u kanister za pumpu manol ono ali imalo je malo na dnu i stavio sam u rezervoar pre nego sto je motor poceo da gubi snagu a nz u koju kolicinu imalo je malo na dnu i stavio sam ga. Boja svjecice crna i nju sam obgoreo stavio ponovo ovako kupio sam novu isto radi,
  8. Ovako pre neki dan sam menjao klip, cilindar, deklu, 72ccm.Isto tako stavio sam Rolne 4grama (15x12), i komplet lamelu, naravno skuter je isao i snagu imao i sve to vozio sam ga pola gasa nekad vise od pola ali sam pazio posto zeleo sam prvo preci 100km pa onda i pun gas da dajem, tako je sve trajalo 3 ipo dana kad sam u cetvrtak uvece primetio da skuter gubi snagu dosao sam sa grada kuci i ostavio skuter narednji dan sam imao posla ujutro i morao sam ici ponovo do grada te sam zapalio motor i dok izasao do ulice motor ne ide nema snagu jedva ali ajde otiso ja polako kad motor jedva ide po pravom jedva 40kmh dostigo idem ja do grada zavrsim sta treba i krenuo kuci palim motor jedva krece i trese ceo, usput sam stao do jedne prodavnice da pitam nesto i ponmovo palim motor on jedva krece jedva i ide idem ja tako kuci posto u mom naselju de zivim ima 2 uzbrdice jedna je veca jedna nije toliko i ja vidimda motor ne valja nesto tako krenem po ona sta nije toliko veca i tamo jedva ide (kad sam smenio sve to i kit 72ccm isao po ona veca uzbradica na pola gasa veoma dobro sve do cetvrtaka), stigo kuci i resio odma da proverim prenos kais ok sve to sta sam mogao vidjeti, resio sam da ocistim rezervoar posto sam u njega stavljao ulje ali nisam merio resio da ocistim karb i da ispraznim rezervoar uradim to sve trgnem svecicu stavim novu a pre toga zakurblam bar puta bez svjecica motor isto nema snagu ponovo, kad je na 2 nogare dostize do 6.5k obrataja a pre to da se desi kad sam sve smenio i probao motor dostigao je u voznji do 7k i nesto obrataja ne puna gas... tako da ako neko zna do sta moze biti neka pomogne .... Ince motor je kinez 2t skuter marke Jonway 28n
  9. Pozdrav ljudi, zanimame kako proveriti stanje kvacila posto nesto mi zuji kad vozim motor...
  10. A zeleo bih da pitam posto neki kazu kao sportski filter ako se stavi da to nema veze ne daje ubrazanje i to tako da jel se isplati ili? I isto tako sa ta iglica u karb jel nesto menja ili dzaba to sve?
  11. Hmmm treba bas da vidim dal to ima po nasim radnjama a npr ako bi uzeo neki kineski kit od 80cc jel bi bilo dobro ili?
  12. Ovako Jonway 28c 2t 2016 godine kineski
  13. Ovako zeleo bih neko ko ima iskustva da navede sta od delove da promenim na skuteru kako bi dobio odlican start i da tera kroz uzbrdicu bolje oko 50 / 60 kmh ???
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja