Jump to content

Moto Zajednica

spanjo88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    14
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Kopenhagen
  • Motocikl
    Yamaha Virago 535

Poslednji posetioci profila

215 profile views

spanjo88's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

13

Reputacija u zajednici

  1. Pa kod mene je uvijek bio pod ceradom i nisam vozio tokom zime, al pretpostavljam da su vlasnici prije mene vozili i u zimskom periodu, a ovde (Danska) bacaju so kao nenormalni tokom zime. Kako god, ocistio sam vecinu i premazao zastitom. Nisam primijetio da je metal sam nagrizen, al taj zastitni sloj je totalno otisao.
  2. Pozdrav, ja neki dan malo rdju cistio sa rama, nisam ocekivao bas ovoliko u dijelu ispod sjedista.
  3. A dihtung je na ovoj gore slici broj 1, koliko razumijem.
  4. Pozdrav Burgermani, da li neko zna dimenzije konektora/prelaza za auspuh, koji bi se trebao mijenjati prilikom skidanja auspuha? Radi se Burgmanu 400 2009. Hvala
  5. Pozdrav za sve Burgere. Spreman za nove sezone, sa svjeze ofarbanim felugama i poklopcem cvt-a
  6. Hvala starac, imam jedan u pdf-u nasao online. Sad cu pregledati malo.
  7. Samo malo da probudim temu i pozdravim burgermanove, a usput i da pitam strucne, jel ovo zadovoljavajuce stanje remena? Nisam do sad imao iskustva sa zamjenom, a prethodni mi vlasik pri kupovini rece da je mijenjan. Sa 37k km kupljen, sad 40k.
  8. Radi, radi cuje se. Ima dovljno rashladne tecnosti. Nije jos nikad presao tu zadnju liniju i usao u crveno.
  9. Zna u toku voznje na auto putu da predje malo, ali ovako bude uglavnom kada sidjem sa autoputa nakon voznje od 30-40km. Inace kada se vozim samo po gradu temp je uvijek na sredini.
  10. Pozdav svim burgerkingovima. Imam jedno pitanje iz meterologije. Da li je ovo normalna/prihvatljiva temperatura motora nakon 50ak km voznje na auto-putu, brzinom 100-110 km/h i vanjskom t od oko 30c? Hvala
  11. Pozdrav svim maxi-skuterašima, može li mala pomoć oko eventualne dijagnostike kvara? Na slici se vidi mjesto gdje ponekad kapne ulje, radi se o maloj količini da nema potrebe za dosipanjem ulja, ali opet bih volio to da riješim i spavam na miru. Većina vas je više upućena u mehaniku od mene(zamjena ulja i filtera vrhunac), pa zato tražim savijet.
  12. Izvinjavam se, jer nemam baš iskustva oko foruma.
  13. Pozdrav svim maxi-skuterašima, može li mala pomoć oko eventualne dijagnostike kvara? Na slici se vidi mjesto gdje ponekad kapne ulje, radi se o maloj količini da nema potrebe za dosipanjem ulja, ali opet bih volio to da riješim i spavam na miru. Većina vas je više upućena u mehaniku od mene(zamjena ulja i filtera vrhunac), pa zato tražim savijet.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja