Jump to content

Moto Zajednica

Istok

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Istok

  1. Ima tu još nekih stvati koje bi zamenio. Ovi kratki žmigavci idu mi na živce, pokušaću da nadjem original. Ako ima neko kaže cenu.
  2. I da dodam da sam stavio širi korman od Dukatija. Ali ipak vraćam stari, ovaj mi nekako ne paše
  3. Montirali smo i Givi kofer sa držačem. Nosače kofera radio mi je majstor Zoki
  4. Ajde malo da napišem šta sam radio. Pre dve nedelje u rzgovoru sa poznanikom i njegovim savetima oko čišćenje lanca. Lanac se prvo opere hladnom vodom, najbolje pa zatim četkica za zube i malo petroleja. Nakon toga lanas ae opet opere vodom pa zatim podmaže
  5. Da ne razvodnjabam temu, malo sam proguglao i našao rešenje. Olivlednomda je moj bandit spuštan, e naručiću ,,koske"kraće i tako ga podići za mekih 5 cm
  6. Da li neko zna gde se nalazi šraf za podizanje zadnjeg kraja na banditu iz 2005 Malo sam popustio tvrdoću ogibljenja na gornjem šrafu ali nez. na kom šrafu da ga ppdignem.
  7. Dobrodošao, lep Bandit. Gde si kupio visir ako nije tajna?
  8. Imam jedan problem sa banditim. Ne znam zašto ali pri brzini od 80 motor nekako se čudno ponaša, kreće da me nosi na levo pa na desno,onako blago ali kao da se ljulja. Gume su nove, ovogodišnje, ne trese prikikom vožnje. Jedino što sam mu oprugu naštelovao na šesti okretaj, pre toga bilo je na jedinicu. Ja ima oko 95 kg.pa sam sada u dilemi da nisam motor previše podigao pozadi pa je zato nestabilan.
  9. Danas je majstor pokušao da skine blokadu ali na žalost nije uspeo. Sama blokda se nalazi u karburatirima, kaže da postoji neka igla koja ne može da se izvdi i predlaže da stavim druge karborote,otvorene. Znao sam da sam baksuz......
  10. Malo se vozio juče, nekih 50km prešao. Primetio sam da mi poluga na menjalu nije stabilna, jednostavno mrda na levo i desno po malo, kao da se klati. Prepostavljam da je biksna na polugi i moraću to da skidam. Interesuje me da li je šraf sa unutrašnje strane da bi je skinuo ili se skida u komplentu sa šipkicom i onim metalnim malim štitnikom za stopalo( pločastim) I interesuje me ako ko zna gde se nalaze blokade na banditu. Ovaj moj je sa ograničenjem za A2. Inače 2005 god. šte je.
  11. Hmmm,na toj što je crna imaš prepogatu smešu goriva. E sada ja sm to nekada na stari dobri R4 rešavao štelivanjem pljenja na razvodnoj kapi. Moguće da je kod tebe problem u strujiji ili dizni na karburatoru. Očisti lepo svećice i vrati, ako se opet isto dešava znaćeš šta je muka. E kako se šteluje na motoru to tek treba da proučim. Nisam majstor već ekonomista po struci, ali iz hobija volim da čačkam sam i ulazim u problematiku. Za ozbiljnije kvarove uvek sam angažovao majstore.
  12. S obzirom da nemam A kategoriju a krenuo sam sa časovima a registricacija ide sledeće nedelje, vežbam tu u krugu zgrade na nekih 50m osmice. Nemam kacigu ni dodatnu opremu.Moraću u Niš jer u Vranje nema Moto prodavnica. Cenim što me opominješ za kacigu. Ne želim da kupujujem kinesku opremu jer smatram da više štete nanose nego koristi. Znam da je rizik i ovako vežbati ali strpiću se za koji dan.
  13. Malo se provozao u krugu dvorišta
  14. Dobro veeče, reci te mi koliko tražite za priročnik o Banditu? 

     Možete mi posčati i ma poruci.

     

  15. Hvala puno,polako ću se upoznavati sa literaturom i motorom. Moraću da potržim dobru kacigu,jaknupqntalone i rukavice. Kao i vezirčić protiv udarw vetra.
  16. Hvala puno svima na iskrenim čestitkama i željamam. Danas sam malo provozao po gradu, lepo ide, uskladjeno....ali fali mu snage zbog blokada. Za sada mi to ne smeta, smatram da je i bolje jer sam početnik. Glancanje posle vožnje
  17. Kako sam primetio, trebalo bi uskoro da mu promenim pločice na zadnjem disku i pritegnem polugicu menjača. Ostalo je sve kaki treba. Motor sam kupio sa servisnom knjigom i dobio uz njega propratni alat što me je baš prijatno iznenadilo. Težak sam nekih 94kg, osećam da je malo mekši na zadnjem amortizeru pa bi i to naštelovao. Pošto sam nov na forumu i u svetu motora a imam običaj da sam petljam oko sitnica ali i kvarova, zamolio bi forumaše ako imaju literaturu u pdf formatu za Bandita da mi proslede na imail. Naravno platiću ako je potrebno. Inače sem motora veliki sam fan Renaulta 4 i Audija 90. Pa ako je nekom potrebna literatura za ta vozila radi ću je proslediti.
  18. Pozzz.svima evo i mog Bandita. Posle baš dugog vremena, tačnije 20 godina, sada imam 37 kupio sam sebi svoj prvi motor. Banddit je iz 2005 godine i prešao je nepunih 39000 km Inače motor je ograničen na 25 kw, tačnije ima blokadu ili blikode. Motor sam došleoao iz Paraćina u Vranje juče.
  19. Posle dvadeset godina opet sedam na motor, tačnije sa svojih 37 godina ostvario sam sebi želju i kupio sebi naked motor Suzki Bandit GSF600 2005god. Motor sam uzeo u Paraćinu i došlepao ga juče. Odmh da kažem da sam aposolutni početnik u svetu bajkera a naroćito za motore veće kubikaže.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja