Jump to content

Moto Zajednica

Igor99

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Sarajevo
  • Motocikl
    BMW R1150GS

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Igor99's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Kod mene je posljednji model bandita 600, 2004. godište. Onda je do mojih led sijalica vjerovatno, moraću to zamjeniti.
  2. Motul 5100 10w40 se i meni nije nikako svidio u ovom motoru. Na ovogodišnjem servisu sipano je Eneos max performance , čini mi se da primjetno bolje radi i mijenja brzine. Kako ste zadovoljni sa svjetlom na banditu u noćnim uslovima? Kod mene su ugradjene led sijalice, ali su noću izuzetno loše.
  3. Pozdrav, Komentar na gume Mitas Touring Force, i poredjenje sa prethodnim Pirellijem. Gumi treba malo vremena da se zagrije, do tada je potrebna doza opreznosti sa njima. Osjetio sam klizanje na bijeloj liniji, i blagu reakciju na kočenju prilikom prelaska, definitivno ih treba izbjegavati. Motor koji vozim je poprilično tezak, kad se ugrije izuzetno dobro držanje u krivinama ima, i na kočenju je jako sigurna guma. U kišnim uslovima ne vozim, i nije isprobana u takvim uslovima. U poredjenju sa Pirelli Angel ST mislim da je u većini karakteristika jednaka, medjutim Pirelli se brže grijao i manje je bio bučan, te je prelazak preko bijelih linija bio bez iznenadnih reakcija gume. Guma je još "nova", ovo je trenutno stanje i mišljenje o gumi je pozitivno.
  4. Pozdrav, Koje su dimenzije semeringa na vilama na modelu 2001-2004? I koje ste ulje sipali u prednje vile?
  5. Upravu si, pokušaću sa filterom Ja sam za dva mjeseca 5500-6000 km prešao, pa razmišljam da li da ostavim do kraja sezone ili da mijenjam prije
  6. Na posljednjoj vožnji primjetih jedan problem, ako se može reći da jeste. U drugoj brzini, čekam da prestignem kamion, pustim gas na trenutak i odvrnem pun, motor povuče, zatim zastane na kratko, kao da ga nešto uguši, i onda ispali punom snagom. Karburatori? Možda do goriva? Zanima me i na koliko kilometara mijenjate ulje u motoru, koje ulje sipate?
  7. Da li se može nešto onda uraditi sa kočnicama, staviti sa Bandita 1200? Bolja kliješta staviti? Da li je neko pokušavao nešto od toga?
  8. Pozdrav, zanima me vaše iskustvo sa kočnicama na Banditu, danas kratko sjedoh na Hondu F4i i iznenadih se koliko su bolje kočnice. Da li kočnice na Banditu su generalno slabije (čini mi se da sam to negdje pročitao) ili je do kočionih pločica? Evo i jedna slika sa vožnje.
  9. Pozdrav, novi sam vlasnik jednog bandita, a na vas računam kad zapne. Neki osnovni podaci su 2004 godište, 57kw, s verzija, 65 000 km.
  10. Pozdrav, negdje na forumu pročitah komentare da Tmax troši puno( pominjalo se čak i 9-10l) kao i da mu je skupo održavanje. Konkretno model 2007 god. ako neko ko ima tačne informacije o potrošnji može da napiše baš bi mi značilo. Zanima me još na šta da obratim pažnju, ima li nekih "poznatih" kvarova?
  11. Pozdrav, zovem se Igor, iz Sarajeva sam, duže vrijeme pratim forum, pasivno, medjutim došlo je vrijeme za kupovinu motora pa bi mi dobro došlo par informacija. Prvo sam vozio skuter od 50ccm, zatim prešao na Sprint Pulser 125, nakon toga sam imao par godina pauze, tu i tamo sam vozio neke veće motore ali na kratko.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja