Jump to content

Moto Zajednica

Beard Man

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Beard Man

  1. Pozdrav svima. Molim Vas ako neko ima supermoto "15, da mi pošalje siku i predlog cenu, na broj 066191178. Zainteresovan sam za kupovinu. Felne i gume mi trebaju za KLR 600 1988. Hvala svima, veliki pozdrav.
  2. Beard Man

    KLR

    Pozdrav svima. Motor je stajao neko vreme. Pretpostavljam da se akumulator ispraznio, i dopunim ga. Medjutim, prilikom verglanja kratkih, pre sastavljanja, vidim kako mi se zice tope na akumulatoru. ( + - ). Da li moze neko da mi napise, na sta da obratim paznju pre ponovnog verglanja. Vidim i sam da nesto nije u redu, ali neuk sam da otkrijem izvor problema. Hvala svima na savetima i vremenu unapred.
  3. Pozdrav svima. Da li neko može da me uputi na prodavnicu ili trgovca sa ručicama kormana? Naj prostije crne mi trebaju za motocikl Suzuki gsx R750 w. Kupio sam ove Barracuda ali mi se ne dopadaju kako leže na kormanu. (Cini mi se da na njih ide i onaj stitnik za ruke).
  4. Da li ima neko da pravi vizire ? Ili, samo mogu polovni/tipski da se uzmu? Hvala svima na vremenu.
  5. Pozdrav svima! Da li mozda neko moze da mi kaze, koje semeringe prednje vile da trazim za svoj motocikl? Ako je nekome poznat promer, radnja za kupiti, bilo sta.. U pitanju je suzuki gsx-r 750w. Kucao sam na google i pozivao par ljudi, ali i cena i dimenzije koje mi se nude za model su razlicite!? •mozda nije moranje menjati njih, vec samo promeniti/dosuti ulje u vile. •Prilikom kocenja sa srednjih brzina (60-80), potanjam dosta napred. Mekane su vile kada se iz stanja mirovanja nagnem napred samo. Zahvalan na pomoci. Ovo je tek pocetak sa mojim pitanjima i molim da mi se ne zameri. Motor je rasklopljen skroz.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja