Jump to content

Moto Zajednica

dusan_11060

Članovi
  • Broj tema i poruka

    2
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dusan_11060's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Iskreno mislim da je glupo sto probna za a1 traje 5 godina! Ajde da je godinu dana pa okej, ali pet godina da te neko ogranicava vremenski...
  2. Pozdrav svima, polozio sam za a1 i dobio sam probnu vozacku u koji su mu upisane am i a1. E sad, u zakonu nigde ne pise da za am postoji probna vozacka, sto bi nekako znacilo da ukoliko vozim bilo sta na zutu tablicu ogranicenja ne vaze? Da li to ima veze sa vezom i da li je rupa, ili je regulisano nekako? Hvala unapred!
  3. Imam skuter, na strica koji zivi u Italiji, i hteo sam da ga prevezem na jesen nisam stigao, nesto iskrslo. E sad imam pitanje ako neko mozda zna kako ce to funkcionisati posto je sve zatvoreno, pogotovo situacija u italiji? Nacuo sam da granice nece otvarati do marta 2021, da li to znaci da ja skuter nikako necu moci da prevezem licno? I kako cu moci ako je tako. Hvala unapred, pozdrav!
  4. Imam skuter, na strica koji zivi u Italiji, i hteo sam da ga prevezem na jesen nisam stigao, nesto iskrslo. E sad imam pitanje ako neko mozda zna kako ce to funkcionisati posto je sve zatvoreno, pogotovo situacija u italiji? Nacuo sam da granice nece otvarati do marta 2021, da li to znaci da ja skuter nikako necu moci da prevezem licno? I kako cu moci ako je tako. Hvala unapred, pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja