Jump to content

Moto Zajednica

pilip88

Članovi
  • Broj tema i poruka

    136
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: pilip88

  1. @Djuxy @ProMaster Hvala momci, snašao sam se. Našao sam dva sa providnom plastikom tako da je problem rešen
  2. @Djuxy hvala, sačekaću da kolega ProMaster proveri, više bi mi odgovarali providni ako već mogu da biram ako ne, onda se javljam. U svakom slučaju hvala puno
  3. Verovatno su moji neki aftermarket, nisam ni obraćao pažnju dok nisam počeo da ih tražim po internetu. Definitivno su fabrički žuti.
  4. @ProMaster Hvala Nije mi to hitno, migavac radi samo izgleda malo impotentno Registracija mi je u maju tako da ima vremena ali sam hteo na vreme da krenem to da rešavam.
  5. Koje su vam boje migavci na prvoj generaciji Versys-a 650? Pukla mi je ona guma, ajde da je nazovem nosač od migavca i sada gledam nešto po internetu i vidim da je ona providna plastika uglavnom žuta a kod mene je providna. Na KP ima da se poruči žuti ali onda bih verovatno morao sva četiri da menjam da mi ne bi bili napred providni a nazad žuti.
  6. pilip88

    Suzuki SV650

    Srećna prodaja komšija, jako lep primerak, viđam ga često ušuškanog ispod terase
  7. Izgleda da se samo meni ovo sviđa Osim zadnjeg sedišta, deluje mi premalo.
  8. Možda se neki kolega prepozna, slikano pre par nedelja u Bulevaru Nikole Tesle odmah posle Juge.
  9. pilip88

    Vrcin

    Prolazio sam oko 6 autoputem od Bubanj potoka ka Novom Beogradu i video sam kod Konjarnika u kontra smeru nekoliko motora parkiranih u zaustavnoj traci i da su svi prešli sa druge strane ograde. Izgledalo je kao da su okupljeni oko nekog ko leži pored ograde. Mozda je greška ovo da je kod Vrčina.
  10. Je l ima neki broj računa na koji može da se izvrši uplata? Ne znam da li ću moći da idem ali bih u svakom slučaju pomogao finansijski.
  11. @the_doctor druže svaka čast na smirenosti. Nisam siguran kako bih reagovao u ovakvoj situaciji a poprilično sam smiren tip.
  12. Ma i ja sam isto pomislio pa sam pokušavao da izvadim ali ne može
  13. Ne vadi se, na njemu su rupe u koje upadnu ove kuglice da bi zabravile.
  14. @gebee&co imaju dve kuglice a za opruge ne znam, ako su tu onda su baš oslabile pa slabo drže. Gde mogu da se kupe te opruge i kuglice? Mislim da nije vareno, ne vidi se nigde. Verovatno je zalepljeno. @Xnikolax hvala na pozivu, verovatno ću prvo probati sam da izbijem ili ću videti sa momcima u servisu da li to mogu na brzinu da odrade bez zakazivanja, ako ne, dolazim namenski na Zvezdaru. Kad sam motorom onda je sve blizu
  15. Kako da skinem ovu prokletinju od fuzastera. Rasklimao mi se zadnji levi fuzaster, zuji kao blesav na 4-5000 obrtaja, verovatno je oslabila opruga. Probao sam da ga skinem ali nema šanse. Koliko shvatam, trebao bi da bude osigurač sa donje strane koji ne da da bolcna ispadne, međutim kod mene nema osigurača ali ne mogu da izvadim bolcnu. Evo slike: Po internetu vidim da neko lepi, ako je zalepljeno kako da skinem? Jedino mi pada na pamet da udaram čekićem odozdo ali se plašim da ne napravim veće sra..
  16. Ja prelazim u suprotnu traku motorom na 2-3 sekunde koliko mi treba da obiđem sporije vozilo a ti bez ikakve potrebe prelaziš kolima u kontra smer.
  17. Ne kapiram potrebu da se prelazi u suprotan smer, nisam lažni moralista, često sam u prekršaju ( brzina kolima i motorom, preticanje na punu motorom kada mislim da ne ugrozavam nikoga ) ali zaista ne vidim potrebu da kolima zauzimam dve trake ili da vozim u levoj. Moj ćale to stalno radi, prestao sam i da se vozim sa njim, svaki put se posvađamo.
  18. Juče jedno devojče u audi-u stalo ispred kružnog toka na NBG da završi poruku, status na fejsu ili tako nešto. Ja kolima iza nje, vidim auto ispred kreće ona ništa, svirnem kratko, svirnem duže ma ništa, pređem u desnu traku stanem pored sviram, ma ništa, nema reakciju nikakvu, sedi i kuca. Ja nastavio dalje a ona ostala tamo da završi roman.
  19. Dolivaj, pričam ti iz iskustva
  20. Probaću baš i ja Silkolene kada dođe vreme za zamenu ulja. I ja imam isto iskustvo sa menjačem, ne znam koje je ulje bilo u motoru kada sam ga kupio ali kada sam zamenio i sipao Ipone menjač je radio mnogo bolje. Zato posle nisam ni pokušavao sa nekim drugim uljem.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja