Jump to content

Moto Zajednica

Vlada.R

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vlada.R's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav,hteo bi da menjam boju skutera. Preporuka za nekoga ko to radi Beograd, Pančevo. Kakva je procedura i da li neko zna cenu promene boje i u saobraćajnoj. Hvala.
  2. Pozdrav drugari,izgleda da mojim problemima nema kraja,sredio paljenje,nastelovao karb,skuter ide lepo sve ok,ali ne lezi vraze,akumulator nema punjenje t.j. na leru 11.5v a pri jačem gasu 12.5v.Promenio sam regler,namotaje i dalje isto.Pri vožnji od nekih 45minisprazni ga skroz pa onda palim na kurblu.Dok stoji u garaži akumulator se ne prazni.Prazni se samo pri vožnji(ne puni ga to što bi trebalo da ga puni).Hvala na odgovorima.
  3. Ok,da li moze preporuka za majstora Beograd ili Pančevo?
  4. Hvala na odgovoru, karburator očišćen,filter goriva promenjen,ovo drugo nisam cackao,sada kada mu lagano dajem gas on ne guši ali ako naglo dam pun gas on malo zaguši,kada malo popustim gas on kao da dobije neko ubrzanje.
  5. Pozdrav,da li moze neko da mi pomogne oko blokada na apriliji sr50 factory. Ide trenutno po satu 70km/h. Da li bi mogao brže ako mu se skinu neke blokade tipa 80km/h Ili 85km/h?
  6. Pozdrav,od skoro sam postao vlasnik Aprilia sr 50 factory,pre neki dan sam ga registrovao i sav srećan seo na njega da se provozam,ubrzo je vožnja postala pakao,skuter je počeo da se guši i da se gasi.Promenio sam svećicu i opet isto.Molio bih za pomoć da li je do karburatora ili nečeg drugog.Hvala
  7. Ok,onda ću proveriti da li gubi antifriz.Mesavinu sam pravio 20ml/L.Hvala ti najlepše na strpljenju i odgovorima.
  8. Sada baš nisam siguran da li je siv ili plav dim,ovaj momak što mi je prodao kaže da mu je izvađen katalizator iz auspuha,da li u tom grmu leži zec?I ako moze pomoc,u slučaju da je problem sa gubitkom antifriza koliko bi kostali delovi za tu popravku?Hvala
  9. Ipon 2T polusintetika,pošto sam nov u priči sa skuterima da li bi mogao da mi kažeš da li postoji mogućnost da pošto ima vodeno hladjenje ne ubacuje vodu u mešavinu.Izvini ako sam lupio,baš punoooo dimi.Pozdrav
  10. Pozdrav,kupio sam apriliu sr 50 factory 2006,primetio sam da baš puno dimi,momak od koga sam ga kupio kaže da je pravio mešavinu 1:40 i da zbog toga dimi,spustio sam na rezervu i napravio mešavinu 1:50 i opet dimi na auspuh.Da li se nekome još to dešavalo i šta je radio?Hvala.
  11. Pozdrav,da li može pomoć oko skutera aprilia sr50 factory,interesuje me startnost,brzina,kvarljivost,mane i vrlne,skuter je potreban za svakodnevnu vožnju i koliko realno para bi trebalo da se odvoji za neko godište 2006,2007?Hvala
  12. Pozdrav, Zovem se Vladimir,zamolio bih vas za vaša cenjena mišljenja o skuteru Aprilia sr50 factory?Nov sam u svetu dvotockasa.Interesuje me koliko realno treba da odvojim para za ovakav skuter 2006,2007god.Skuter je potreban za svakodnevnu vožnju.Zamolio bih vas da mi pišete i mane i vrline ovog po meni prelepog dvotockasa.Hvala na odgovorima.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja