Jump to content

Moto Zajednica

SinisaV

Članovi
  • Broj tema i poruka

    12
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Banja Luka
  • Motocikl
    U potraznji sam

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

SinisaV's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. U planu mi je kupovina CF moto, mislio sam nesto izmedju 300-400 kubika. E sada ovaj forum je počeo čini mi se 2018 na ovu temu, pa ako vas više ima misljenjena, iskustva sa ovim motorom bio bih zahvalan. Da li ima rezervnih dijelova,pošto sam dobio innformaciju da je sa tim problrm nešto!? A čini mi se u svakom slučaju da je bolje pitati nego rizikovati. Na izgled mi se svidja motor, uživo nikada nisam imao priliku da ga vidom. Tako da bih za više dodatnih informacija bio zahvalan.
  2. Evp društvo da vam se javim. Kupio sam skuter, na kraju sam kupio 4T mašinu. Kako sam obišao sve prodavce, svi su imali odgovor da zbog Korone virusa ne mogu da uvezu robu, a nisu ni sigurni kada ce je imati na stanju. Meni se nije čekalo više jer dvije godine već tragam. Postaviću vam koku sliku skutera. Model je Joyrace Rocet 4t. Fabricki blokade nema pa se trudim da ga vozim polako prvih hiljadu kilometara zbog razrade.
  3. Pa da naravno, slažem se sa tim poredjenjem koji si napisao sada. Ništa za sada onda prednost u glasanju ide za 2t odnosno Sonic Monzu to jeste Pedu kako se vec zove u Srbiji.
  4. Ima ovaj link što sam malo prije objavio. Postavio sam drugi model skutera, gdje sam i napisao da je prodavac napisao da je fabrički ojačan na 80ccm e sada, koliko to znači tih 30ccm to ne znam, nisam imao prilike ništa da vozim do sada ni 2t kao ni 4t.
  5. Pa slažem se, u suštini kako se i sam odnosiš prema nečemu tako bi i trebalo da te služi. Ja sam na ovom Sonicu gledao plastike, to jeste cimao ih rukama, dijeluju"stameno", čvrsto. Ne znam sada po potrebi nakon skidanja i ponovnog vraćanja sta bi im se dešavalo. Postaviću sada i link od ovog Keeway JoyRace, cijenovno je isti kao i Sonic, stim da mi je Sonic u Banja Luci i za kupiti i za servis, a Keeway mi je prema Doboju imam nekih 120kilometara,on je 4T. Skuter motocikl motor ROCKET 50 JOYRACE KEEWAY 2020g - Vozila - Motocikli - Tuzla - OLX.ba WWW.OLX.BA Skuter motocikl motor ROCKET 50 JOYRACE KEEWAY 2020g, Tuzla... Sada ja ne mogu više da se odlučim oko tih stvari 2Tili4T jer su misljenja podjeljena i dalje. Za ovaj 4T Keeway prodavac kaze da je 49ccm u papirima ali da su svi pojačani klipovima na 80ccm tako da sa blokadom ide 65km na sat, nakon skidanja blokade i 80.
  6. Pa moglo bi se onda gledati na kraju taj Sonic Monza odnosno Peda. Niko jos nije rekao da je to lose. U Banja Luci sem motora popur BMW, YAMAHA,markiranih motora, SUZUKI, ja nemam sta da kupim. Imam da nadjem jos Keeway nov i to je to. Ponuda nike široka.
  7. Ma jesam ali nema nista konkretno. Valjda ce neko vec se pojaviti ko je vozio ili ko vozi ustvari. Ali hvala u svakom slučaju.
  8. Kod nas vec dugo godina se zove "Sonic", mislim da se prodaje od 2013 pod tim imenom. Jer "Agromehanika" je koliko znam generalni uvoznik iz Kinr za BiH. Pa je to kao njihova marka. A niko mi jos nista nije konkretno napisao ništa.
  9. Eto, bio bih vam zahvalan da mi kazete nešto više i konktetno o ovom modelu sa tom mašinom 2T,značila bi mi vaša pomoć kao što sam i pitao već gore u prvom postu. Hvala vam.
  10. Evo ovdje linka od modela. Cijena je izrazena u markama. Kada se preracuna u evre, dodje se do cifre od 1.282,05eura. Ima i detaljan opis. Sonic skuter motor motocikl Monza bijeli 2T - Vozila - Motocikli - Bijeljina - OLX.ba WWW.OLX.BA Sonic skuter motor motocikl Monza bijeli 2T, Bijeljina, 2.499...
  11. Nemam polozrnu prijatelju za A, a nešto mi se to ne radi sada.
  12. Veliki pozdrav za sve na forumu. Sa dužnim poštovanjem prema sveima vama unaprijed bi se zahvalio na pocetku ovoga teksta za svaku vrstu pomoći. Mnogo sam po internetu istraživao i nisam uspio da nadjem željene odgovre. Prvo da se prestavim. Ja sam Siniša iz Banja Luke sam i imam 33 godine. Što se tiče moje teme zanima me kupovina isključivo novog skutera. Pa bi to bila Agromehanika i Sonic Monza 50ccm sa 2T mašinom. Svašta sam našao i na temu 2tili4t i to je postalo toliko konfuzno da ne znam šta bih više gledao i šta bih prihvatio kao relavarno. Skuter mi treba za po gradu i do posla, otići do pravnice, mozda nekad medjugradaka relacija. Dajte mi savijet nekakav, kalav je to skuter, da li je to dobra mašina, ja boh prelazio dnevno 6-7 kilometara mozda i deset. Nikada do sada nisam imao svoj motor, a što se tiče polovnjaka gledao sam i odustao cijenu su ne realne tako da me to i ne zanima. Hvala vam svima jos jednom na odgoovrima i nadam se pomoći vašoj.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja