Jump to content

Moto Zajednica

DzekiNp

Članovi
  • Broj tema i poruka

    13
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Pazar
  • Motocikl
    Malaguti Madison 125cc penzija,u potrazi za novim

Poslednji posetioci profila

167 profile views

DzekiNp's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

4

Reputacija u zajednici

  1. Koliko ima od Sarajeva do pecina i etno sela?
  2. Mislim da je za 300 i 400 cena registracije ista,ma da razmisljam se ima vremena jos malo da se odlucim nadam se da cu napraviti dobar izbor,u svakom slucaju hvala svima na pomoci.
  3. Ja sam vozio 125cc,ali kad izadjes vani slabo je to,Pazar je mali a ima mnogo vozila,svaki stanovnik po 2-3 auta ima,nemamo dovoljno parkinga pa je drugacije nego npr po BG,NS ili tako tim vecim gradovima.Pa da i to mi igra ulogu da ne trosi puno,da je reg povoljna…
  4. Ne znam,registrovao sam se pre 2-3 godine,bio sam na onoj temi predatavljanje,e sad ne znam da li je to to,ma bez briga nema ljutnje.Nisam bio aktivan posto se nesto ne razumem ali sam uvek pratio desavanja,citam uvek forum.
  5. Pa nesto bi do 2000€,naravno polovno,najvise sam se zalepio za nexus i x max ,drugar bi mi odrzavao on je majstor,176cm-90kg.
  6. Hehe,mali grad puno vozila,zato se i razmisljam sta da uzmem,i ja sam nesto vise za 250cc ali takodje mi se svidela i majesty 400 pa ne znam sta da radim ,a kod nas se najvise voze t-maxvole ljudi tmax ,sve u svemu hvala vam na savetima
  7. Braco pozdrav svima,predlozite sta da uzmem 250cc ili 400cc,vozio bih 70-80% grad(n.pazar mali grad)tih 20-30% negde da se ode vani,sta je bolje da uzmem ne mogu da se odlucim,zadnji sam vozio malaguti madison 125cc.Pozdrav svako dobro.
  8. Inace ono sto si pio sa mantijama se zove ajran,vrsta turskog jogurta
  9. Gledao sam na oglasima,i ovde na forumu sam video na motoberzi,ali nesto sam se zalepio najvise za x max i nexus,posto bi najvise vozio po gradu pa mi najvise odgovara 250cc,razmisljam jos uvek sta bi.
  10. Pozdav drugari,ima li neko od kolega za prodaju neki skuter 250cc?atlantic,nexus,x max?
  11. Pozdrav svima ekipa,registrovao sam se jos prosle godine ali sam zaboravio pass pa eto me opetPozdrav za sve od Dzekija iz Novog Pazara.Trenutno ne vozim nista ali sam u potrazi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja