Jump to content

Moto Zajednica

Aleksandar1993

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: Aleksandar1993

  1. Pozdrav, verovatno da bi, nas zakon je katastrofa sto se tice tehnickog, tako da ja to ne bih dirao, osim ako ti se nisu odlepile same.
  2. Bre ne znam, da je lenj, nije. Sto se obrtaja tice, kod clana koji je pokrenuo ovu temu motor je isao do 10-11000, menjao je CDI. Sto se mojih potreba tice, motor je dobar, ko ne voli kineze ima japance za tri puta vecu cenu.
  3. Pozdrav, motor ne moze ici u crveno, barem moj ne, verovatno da ima neku blokadu na 8000, dok mu crveno pocinje od 10000, sto se tice normalne voznje i redovnog odrzavanja ne bi trebalo da bude problema sa takvom voznjom. E sad, to je kineski motor, nikad se ne zna. Ja ima dobro iskustvo za sada, presao sam 1600km.
  4. Pozdrav, motor je ekstra za sada, lepo izgleda lepo ide. Kod nas je 1850 evra.
  5. Marek1987, druze to su dva razlicita motora, nemaju veze jedan sa drugim, u tom postu lik prica o modelu od 125cc.
  6. Pozdrav Nerux, ja motor imam skoro godinu dana, nisam primetio neke ozbiljnije mane, osim sto su mu plastike jako slabe. Ne daj Boze da ti se desi nesto, ode sve. Ja sam sa mojim presao 1200 km, sto je je malo, ali za sada je sve u redu. Sve preporuke za kupovinu.
  7. Pozdrav, da li mozes da slikas nekako tu prepravku, moj ne prelazi 8000 rpm. Kod mene je plastika pocela da puca. To je jedina mana za sada.
  8. Za sada nema kvarova, jedina mana je sto mi se cuje amortizer kao da nije podmazan. Max brzina 120, presao 650 km. Sledi drugi servis uskoro. Lep i atraktivan motor, lepo se cuje. Moja preporuka.
  9. Iz Negotina sam, tamo sam kupio motor, ne pada mi na pamet da im ostavljam motor, bio sam do brata koji je automehanicar i zavrnuo je onu iglicu, tako da sada radi kako treba, ja nisam smeo mnogo da cackam to, pa reko bolje da pogleda neko ko zna. Sto se creva tice sve je u redu. Hvala na odgovorima. Pozdrav.
  10. Probao sam, ali ne zavrsava posao, moracu to u servisu da sredim izgleda.
  11. Acko017, druze treba mi pomoc, reci mi kako tebi radi motor na leru, meni pod sauhon ( na gore) radi na nekih 2000-2500 obrtaja, kada se motor ugreje, pokusam da spustim sauh i on se ugasi, da li mora da se steluje karburator, zvao sam servis, ali kao zadrzace motor jedan dan da vide sta je u pitanju, pa ja reko prvo da pitam ovde sta i kako?
  12. Hahaha, hvala druze na odgovoru. U zdravlje da te sluzi motor. Pozdra.
  13. Nema vibracija, ali se instrument tabla mnogo trese, moracu da pogledam da li je lepo leglo sve na svoje mesto. Primetio sam da moj ima drugaciji izduv nego tvoj, za nijansu manji. Sto se vizira tice, i meni smeta sto nije providan, ali videcu da sredim to. Kocnice mi ne skripe, mnogo dobro koci, bas sam se iznenadio. Ako te ne mrzi napisi mi samo kako si ga ti vozio dok si razradjivao masinu, ja recimo ne prelazim 3000 obrtaja? jos uvek mi nisu poslali dokumenta o razradi motora pa zato pitam. Evo slike auspuha.
  14. Hvala druze, nadam se da hoce. Idu slike. Hvala na savetu, poslusacu.
  15. Pozdrav svima, juce sam kupio ovaj motor, u crvenoj boji, i stigao je sa nezategnutim kvacilom, veoma neozbiljno sa njihove strane, ali sreca pa se lako zateze. Sto se ostalog tice za sada je sve u redu, motor je prelep, lepo se cuje, ima dobar fabricki auspuh, lepo se vozi, i za te pare nema sta da se kaze. Naravno, motor je nov, videcemo kako ce se pokazati.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja