Jump to content

Moto Zajednica

lim

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Sve što je postavio član: lim

  1. lim

    Prvi motor

    Opet bih želeo da zahvalim svima na odgovorima i dobrodošlici, vidim da su mišljenja podeljena ali da većina savetuje 125cc za početak pa onda prelaženje na jače motore (što je po mom mišljenju u redu naravno). No, svakako možda sam malo prerano otvorio temu i možda sam je trebao otvoriti nakon dobijanja A2 kategorije.
  2. lim

    Prvi motor

    Hvala svima na dobronamernim savetima, što se tiče iskustva možda bi i trebao ipak da sednem 2-3 godine u sedište auta, a motor dotle odložiti?Naravno porodica je uključena i usmerava me u svim odlukama. Nigde ne žurim, iskustva imam vrlo malo s obzirom da sam samo APN 4 vozio, e sad naravno motor nikad ne bih kupio za pokazivanje već iz privrženosti prema njima. A što se tiče brzine, privlači me lagana vožnja nemam neku potrebu da jurcam naokolo i da rizikujem tuđi a i svoj život.
  3. lim

    Prvi motor

    Pozdrav svima , Imam 17 godina, sledeće godine 18 pa planiram da polažem za A2 kategoriju. Sviđaju mi se jako naked motori, e sad većina ljudi koje sam pitao za savet uživo ima podeljena mišljenja, neki kažu da se treba početi na 125cc a neki su počeli i na 600cc pa mi treba pomoć i tu oko odluke, budžet je 2500€
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja